Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Νεοχώρι Αλμωπίας: Ήρθαν οι επισκέπτες της Άνοιξης

Διαβάστε την ανάρτηση του Μ.Π.Σ. Νεοχωρίου

Διαβάστε την ανάρτηση του Μ.Π.Σ. Νεοχωρίου:


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί στο ραντεβού τους και πολύ συνεπείς επισκέπτες μας κατέφθασαν. Τα αποδημητικά και πολύ αγαπητά πουλιά που μεγάλωσαν γενιές και γενιές με την έλευση τους σηματοδοτούν την έλευση της άνοιξης, το ξύπνημα της φύσης, τη δημιουργία του κάτι καινούργιου! Αυτό που φτιάχνει την διάθεση της άνοιξης στον κόσμο! Αυτά τα πουλιά λοιπόν που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα πέρασαν θάλασσες ωκεανούς, θέλουν να είναι ανάμεσα μας και το δικαιούνται! Είναι ευλογία που έρχονται στο χωριό μας!

*Υ.Σ. Ζητήσαμε από την ΔΕΗ ναας φέρει καλάθια για να μην σκοτώνονται στα καλώδια τους και απαξοιει!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365