Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Τρίγλια - Αλμωπός ΒΙΝΤΕΟ: Τα γκολ και η φάση του πέναλτι

Δείτε τα γκολ και την φάση του πέναλτι

Δείτε τα γκολ και την φάση του πέναλτι από την οποία προήλθε η ισοφάριση των γηπεδούχων:





4 σχόλια:

  1. Μπορει καποιος να μας πει αυτο το πεναλτι το δευτερο ειναι;γιατι θα μας κουφανουν αυτοι,ρε ουτε στον ολυμπιακο δεν δινουν τετοια πεναλτυ,αντε μαζεψτε τους ρεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς στην football league ,οι διαιτητές παίζουν έδρα, δεν θα μου φανεί περίεργο να κερδίσει ο Αλμωπος πέναλτι με την ΑΕΠ Κοζάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σωστο αυτο για να εκτεθει αλα μπορει και το αντιθετο,αμα δωσει πεναλτυ στον αλμωπο θα ειναι αυτο που ειπα πριν,οσκοπος ειναι πεξει οδιαιτητης στα ισα αλλα τι λεω στην Ελλαδα ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365