Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Αλμωπία: Σύμπραξη ιδιωτών προτείνουν να χρηματοδοτήσουν νέα γραμμή μέσης τάσης

Διαβάστε την ανάρτηση της Μελίτας Χισκάκη

Διαβάστε την ανάρτηση της Μελίτας Χισκάκη:


Για πρώτη φορά στην Αλμωπία η ιδιωτική πρωτοβουλία κατοίκων της, έρχεται να συμβάλει αποφασιστικά στα προβλήματα του δικτύου. 


Σύμπραξη ιδιωτών προτείνουν να χρηματοδοτήσουν νέα γραμμή μέσης τάσης, αποκλειστικά για την Αλμωπία ώστε να μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο υδροηλεκτρικά έργα που λιμναζουν για τουλάχιστον μια δεκαετία. Παράλληλα και με τη σχετική αναδιάρθρωση του τοπικού δικτύου, θα δοθεί λύση στα καθημερινά προβλήματα δυσλειτουργίας του δικτύου. Επίσης θα δοθεί δυνατότητα και στην Αλμωπία, να τοποθετηθούν οικιακά φωτοβολταϊκά που μέσω του συμψηφισμού (net mettering) θα ελαφρύνουν οικονομικά τα νοικοκυριά.


Σε αυτήν την προσπάθεια, βασική είναι η στήριξη του ΔΕΔΔΗΕ μέσω εμπνευσμενων στελεχών του και πάνω από όλα η βούληση του λαού της Αλμωπίας με όποιον τρόπο μπορεί να εκφραστεί.

6 σχόλια:

  1. Για πείτε τα ονόματα των ιδιωτών να γελάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΄σαν ιδέα ειναι φανταστική.Μοιάζει πολύ προχωρημένο για Ελλάδα! Μακάρι να υλοποιηθεί.Και ποιός δεν συμφωνεί?
    Υγ. Ουτε που μας νοιάζει ποιοί θα είναι αν πρόκειται ο τόπος να ευνοηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να ευνοηθείο τόπος, με το να τροφοδοτείς περισσότερο ρεύμα στο απαρχαιωμένο δίκτυο δεν αλλάζει τίποτα. Οι μόνοι που θα κερδίσουν είναι αυτοί οι "ιδιώτες"-πρώην βουλευτές κ.α.- που θα τα τσεπώσουν. Όποιος δεν έχει θολή μνήμη θυμάται ποιανού προτεραιότητα ήταν προκειμένου να φτιάξει κι άλλο υδροηλεκτρικό.

      Διαγραφή
  3. Δεν μας λες το δικό σου πρώτα? κύριε ειρωνόπουλε 11¨55

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365