Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας ΕΠΙΣΗΜΟ: Εντοπίστηκαν άλλα έξι μεταλλαγμένα κρούσματα - Δείτε από ποια μετάλλαξη είναι

Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Άλλα έξι μεταλλαγμένα κρούσματα Covid-19 εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Πέλλας. Δώδεκα συνολικά.


Τα έξι νέα θετικά δείγματα των κρουσμάτων αφορούν την χρονική περίοδο από 9/1 έως 23/3, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά σήμερα μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Συνολικά στην χώρα μας από τις συγκεκριμένες δειγματοληψίες βρέθηκαν 546 μεταλλαγμένα στελέχη.


Τα δείγματα της Π.Ε. Πέλλας αφορούν την Βρετανική μετάλλαξη και συνολικά έχουν βρεθεί 12 στελέχη, μαζί με τα 6 που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες βδομάδες.


Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.






3 σχόλια:

  1. Τα χθεσινά αποτελέσματα της από τα rabit test που έγιναν στην πλατεία ΑΡΙΔΑΙΑΣ το πότε θα ανακοινωθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς ακόμα και σήμερα με αυξημένα κρούσματα η υποκρισία και ο χαβαλές από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται γονείς ,συνεχίζεται.
    Κατά δεκάδες στο πάρκο ,με τους καφέδες και την αφασία στο πρόσωπο σε ένα χώρο που δεν έχει παραδωθεί νόμιμα κάνουν δήθεν ότι προσέχουν τα παιδιά τους..Μέσα στα τσιμέντα...
    Και μια μασκούλα στο περίπου έτσι για τα μάτια.. Αλίμονο στα κορόιδα που τηρούν τους κανόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365