Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Απομακρύνεται το σενάριο για Πάσχα στο χωριό - Επανεξέταση του θέματος της εστίασης

Στο τραπέζι η επανεξέταση του θέματος της εστίασης

Διστακτικοί και προβληματισμένοι είναι οι λοιμωξιολόγοι για το Πάσχα στο χωριό.


Απομακρύνεται το σενάριο για μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα, ωστόσο το ερώτημα αναμένεται να απαντηθεί μέχρι την Μεγάλη Δευτέρα.


Οι πολίτες περιμένουν να δουν αν θα κάνουν Πάσχα στο χωριό, ωστόσο όπως τονίζουν οι λοιμωξιολόγοι, οι όποιες εισηγήσεις θα γίνουν με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.


Η πίεση στο ΕΣΥ, που παραμένει έντονη, σε συνδυασμό με τα πρώτα σημάδια σταθεροποίησης, κάνουν επιτακτική την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχουμε νέα έξαρση κρουσμάτων.


Οι λοιμωξιολόγοι είναι προβληματισμένοι και αρκετοί τονίζουν πως θα πρέπει να «θυσιάσουμε» το Πάσχα για ένα καλύτερο καλοκαίρι.


Ωστόσο, με βάση τα σενάρια που έχουν ακουστεί, ίσως το φετινό Πάσχα να μην είναι το ίδιο με το περσινό, καθώς δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις για αλλαγή στην ώρα κυκλοφορίας (είναι μέχρι τις 21.00 σήμερα), αλλά και για την παρουσία των πιστών στις Εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα, με συγκεκριμένα μέτρα. 


Στο τραπέζι η επανεξέταση του θέματος της εστίασης

Η εστίαση είναι ακόμα ένα θέμα, το οποίο κυβέρνηση και ειδικοί καλούνται να επανεξετάσουν.


Όπως τονίζουν οι λοιμωξιολόγοι, είναι προτιμότερο να πηγαίνει ο κόσμος σε καφετέριες με αποστάσεις και σωστά μέτρα ασφαλείας, παρά να συνωστίζεται σε πλατείες και πεζοδρόμους, όπως βλέπουμε να συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

1 σχόλιο:

  1. Όταν πενθεί η πλάση όλη , που διάθεση ρε παιδιά; Έχει τόσο αναίσθητο κόσμο άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365