Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Νικητής ο Εδεσσαϊκός στο ντέρμπι της Πέλλα - Σπάνια κίνηση από τον Εθνικό Γιαννιτσών

Σε μία σπάνια κίνηση προέβη η διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών

Ο Εδεσσαϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Πέλλα, αφού επικράτησε του αξιόμαχου Εθνικού Γιαννιτσών με σκορ 3 - 1.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Αλμπάνη στο 12'.


Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο με μια αντεπίθεση διαρκείας έφεραν τούμπα το παιχνίδι. Αρχικά στο 47' ο Κυζιρίδης ισοφάρισε, για να έρθει η ολική ανατροπή με τον Πούπη στο 72' λεπτό, ενώ το σκορ έκλεισε με αυτογκολ του Τοπάλη στις καθυστερήσεις.


Σε μία σπάνια κίνηση προέβη η διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών, η οποία είχε ενεργή συμμετοχή στο εξοδολόγιο της διαιτησίας


Δείτε την συγχαρητήρια ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού προς τον Εθνικό Γιαννιτσών

Μία κίνηση που σπάνια την συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα έκανε σήμερα το απόγευμα η διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών. Εάν και φιλοξενούμενη ομάδα είχε ενεργή συμμετοχή στο έξοδολόγιο της διαιτησίας.Σας ευχαριστούμε και σας ξανά συγχαίρουμε για την πράξη σας.Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας πως και του χρόνου θα είμαστε αντίπαλοι. 


Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Αργυρός, Δεμερτζής Χ., Σηπάκης (Πέλλας).


Δείτε σε βίντεο ολόκληρο τον Αγώνα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365