Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ισόπαλος ο Αλμωπός με την Κοζάνη - Πλήρωσε τα λάθη του (Αποτελέσματα & Βαθμολογία)

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Με ισοπαλία συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Football League ο Αλμωπός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 - 1 με αντίπαλο την Κοζάνη στην Αριδαία.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και στην θέση του στον πάγκο έκατσε ο βοηθός του Γιώργος Καραϊσαρίδης, είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά για άλλη μια αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με δοκάρι για τους φιλοξενούμενος μετά από κεφαλιά του Franko στο 9'. Ο Αλμωπός απάντησε με κοντινό σουτ του Μεντή που έδιωξε ο Ψαρράς στο 18', ενώ ούτε ο Lee των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να βρει στόχο στο 28' με κοντινό πλασέ. Στο 31΄ το σουτ του Γκέσιου έδιωξε με υπερένταση ο Ψαρράς. 

Το 1 - 0 έγινε στο 37' όταν ο Πέττας έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Μάνιο, ο οποίος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παγωμάρα για τους γηπεδούχους. Σε σέντρα του Lee στο 54' ο τερματοφύλακας Μένιος δεν υπολόγισε σωστά μία φαινομενικά εύκολη μπαλιά, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Franko που καραδοκούσε ισοφάρισε για την Κοζάνη.

Αυτό το γκολ έκοψε τα πόδια των παικτών του Αλμωπού, οι οποίοι μέχρι το τέλος παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή της μπάλας έχασαν μόνο μία ευκαιρία, όταν στο 67' ο Λουσέρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ψαρρά από θέση τετ α τετ. 

Το 1 - 1 έμεινε μέχρι το τέλος αφήνοντας μία πίκρα στους κυανόλευκος, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση.


Ο Αλμωπός έφτασε τους 2 βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και σίγουρα με βάση την αγωνιστική του εικόνα θα μπορούσε να έχει περισσότερους.


Την Κυριακή 11/4 ο Αλμωπός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βέροια για την 4η αγωνιστική.


Δείτε τις 11αδες:

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Lomba, Κουρούπης, Μάνιος, Ρογγότης, Μέντης, Γκέσιος, Έππας, Κολτσίδας, Χαντζάρας, Πέττας

ΑΕΠ Κοζάνης: Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ταϊρης, Sang Lee, Shea Franko, Νικολίτσας, Πάλλας, Βοριαζίδης


Δείτε τα αποτελέσματα από τον όμιλο του Αλμωπού:

Αλμωπός Αριδαίας – ΑΕΠ Κοζάνης 1-1

Απόλλων Πόντου – ΑΟ Καβάλα 0-1

Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βέροια 0-1

Πιερικός – Θεσπρωτός 2-0

Π.Ο. Τρίγλιας – Πανσερραϊκός 0-0


Βαθμολογία:



Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:











































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365