Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Δήλωση Χρ. Μπάτση σχετικά με την κατάθεση προτάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Δελτίο Τύπου

Μπορεί να είναι Πρωταπριλιά και όμως δεν είναι ψέμα. Σήμερα πήραμε στα χέρια μας, μελέτες που θα αλλάξουν και θα δώσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, στα χωριά μας, στην περιοχή μας, στην Αλμωπία μας. Μετά από ενάμιση χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Αλμωπίας, πλέον υπάρχουν ορατά αποτελέσματα της δουλειάς μας, τα οποία δείχνουν και την πρόθεση μας για μια Αλμωπία σύγχρονη. 


Με σωστό προγραμματισμό, είμαστε σε θέση να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα βασικών αναγκών του κάθε δημότη. Πλέον προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στην Αλμωπία, για τις επόμενες δεκαετίες. 


Από ιδρύσεως των οικισμών της Αλμωπίας, πρώτη φορά κατατίθεται τέτοια σημαντική πρόταση, που θα καλύψει το 50% των νοικοκυριών του Δήμου μας. Μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις στις προσκλήσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης που ετοιμάζουμε και θα καταθέσουμε, θα αλλάξουμε κατά πολύ την εικόνα του Δήμου μας. 


Από το «προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε», εύχομαι σύντομα να πάμε στο «υλοποιούμε και κατασκευάζουμε» την Αλμωπία της νέας εποχής, για να ζούμε όλοι εδώ, καλύτερα!










1 σχόλιο:

  1. δεν πειθεται κανείς μάγκες.Γιάννη ασχολήσου με το γραφείο σου.Το αντιδήμαρχος δεν είναι επάγγελμα.Χρηστάκη με την αμοιβή Δημάρχου μπορείς να κάνεις κάτι καλό επαγγελματικά.Μακάρι ο τόπος να κερδίσει το χρόνο που τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365