Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» τα πρώτα λόγια του δράστη

Ο 31χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα

Σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς και το δικηγόρο του.


«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα οτι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» είπε ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.


Σημειώνεται ότι σήμερα (06.04.2021) θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη Κωνσταντίνα, που έπεσε νεκρή, μαζί με τον αδερφό της, από τα χτυπήματα του 31χρονου πρώην συζύγου της.


Ο 31χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και η οικογένεια της συζύγου του είχε κάνει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα. Πριν από 10 χρόνια ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου και νοσηλεύθηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό και σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

1 σχόλιο:

  1. Ας μου τον δώσουν για 5 λεπτά και θα τα θυμηθεί όλα εννοείτε ότι στο 6λεπτο θα έχει πάει να τους βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365