Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Ευχαριστήριο Φιλοζωικής Αριδαίας στην Κυρία Ευαγγελία Ανδρεάδου και τον σύζυγο της Νίκο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την Κυρία Ευαγγελία Ανδρεάδου και τον σύζυγο της Νίκο, τόσο για την οικονομική βοήθεια τους, όσο και για την αγορά κουβερτών, για το μικρό αναρρωτήριο του Συλλόγου. Ευχόμαστε η πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές.


Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ο προεδρος Φώτης Παραστατίδης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θελουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την Κυρία Ευαγγελία Ανδρεάδου και τον σύζυγο της Νίκο,τόσο...

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" - Society Of Animals Friends στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365