Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Φούστανη Αλμωπίας: Καθάρισε από σκουπίδια χώρος πλησίον της Τ.Κ. - Κραυγή αγωνίας του Προέδρου (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ενημέρωση του Προέδρου της Τ.Κ. Φούστανης Στέγιου Χύτα

Διαβάστε την ενημέρωση του Προέδρου της Τ.Κ. Φούστανης Στέγιου Χύτα:


Σε συνεργασία με την αντιδημαρχια καθαριότητας και την αρμόδια αντιδήμαρχο Πολυξένη Νάνου γίνεται μεγάλη προσπάθεια και για ακόμη μια φορά καθαρίσαμε με το συνεργείο του Δήμου Σκουπίδια και μπάζα ,δυστυχώς το μόνο πού μπορούμε νά πούμε είναι απλά ντροπή...


Είναι χρόνια αυτή ή κατάσταση και δυστυχώς είναι  μπροστά μας στην είσοδο του χωριού απεναντί από τα σπίτια μας, πρέπει νά μπει επιτέλους ένα τέλος. 


Είναι δεύτερη φορά που γίνεται καθαριότητα μέσα σένα χρόνο στα γνωστά σημεία ,από τους γνωστούς άγνωστους. 


Εγινε καθαρισμός στην όχθη του ποταμιου στα όρια πού συνορεύει το ποτάμι με την Φηλωτεια, έγινε καθαρισμός στην περιοχή αλώνια, θέλω να παρακαλέσω όλους τους Κατοίκους της Τ.Κ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ καθώς και τα γειτονικά χωριά γιατί ασυνείδητοι υπάρχουν παντού, υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί οι παραβάτες βάσει του νόμου θα διώκονται νομικά, θα μπει πάλι σήμανση απαγόρευσης ρίψης σκουπιδιών γιατί δυστυχώς καταστρέφουν και τις πινακίδες. 


Οι καθαριότητες θα συνεχιστούν δεν έχουμε τελειώσει σεβαστείτε επιτέλους το περιβάλλον, τους εαυτούς σάς τα παιδιά σας. Μετά από απόφαση του Τοπικού συμβουλίου θα ορίσουμε συγκεκριμένο χώρο μόνο για πέταμα κλαδιών κλαδιών ξερων χόρτων τα οποία θα συλλέγονται από συνεργεία του Δήμου Αλμωπιας και θα γίνεται κομποστοποιηση.


Με εκτίμηση πρόεδρος της Τ.Κ  ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ  

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΑΣ





















4 σχόλια:

  1. Μπράβο, πρόεδρε! ΑΞΙΟΣ! Ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι καθαρισατε μια φορα και τα δημοσιοποιητε απλα για γελια. Το χωριο σας μοιαζει με ακατοίκητο ειδικά η πλατεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε προεδραρα πιασε καμια τσαπα κι ας ειναι και του παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στο καϊνάκι να καθαρίσετε και στην τουμπα και όπου έχετε κάνει το χωριό σκουπιδότοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365