Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Απ. Τζιτζικώστας για το οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας: Το είπαμε, το κάνουμε πράξη!

Δείτε την ανάρτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Δείτε την ανάρτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας:


Το είπαμε, το κάνουμε πράξη! Το οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, ένα έργο που αποτελούσε αίτημα δεκαετιών, μπαίνει από σήμερα σε τροχιά υλοποίησης και μαζί με τον δρόμο Δράμα-Αμφίπολη θα αποτελέσουν δύο από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα για την Κεντρική Μακεδονία και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για τη στενή μας συνεργασία και αποφασιστικότητα, ώστε να λύσουμε μαζί αυτό το ζήτημα:

 

Να κατασκευάσουμε έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο, ένα έργο που αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη διοίκησή μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η πανδημία δεν μας σταμάτησε. Συνεχίζουμε να χτίζουμε την Κεντρική Μακεδονία του 2030, μια Περιφέρεια σύχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη.


2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365