Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Αλμωπία: Στο φουλ οι προετοιμασίες για το άνοιγμα της εστίασης

Ευχόμαστε καλή επαναλειτουργία σε όλους

Στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών βρίσκονται οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ στην Αλμωπία ενόψει της επαναλειτουργίας της εστίασης στις 3 Μαΐου. Ύστερα από 6 μήνες αναστολής δραστηριότητας, οι καταστηματάρχες είναι έτοιμοι να ανοίξουν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.


Από τη Δευτέρα του Πάσχα, οι επιχειρήσεις του είδους θα λειτουργούν έως τις 23:00 μόνο με καθήμενους σε εξωτερικούς χώρους.


Αυτές τις ημέρες εκμεταλλευόμενοι πραγματοποιούν εργασίες καθαριότητας, τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματα τους, μετρούν τις αποστάσεις, ενώ παράλληλα κάνουν τις απαραίτητες παραγγελίες προϊόντων.


Θυμίζουμε πως από Δευτέρα ο Πεζόδρομος Αριδαίας θα κλείσει και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων ειδικά τις βραδινές ώρες, με σκοπό οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα.


Ευχόμαστε καλή επαναλειτουργία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365