Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Χρ. Μπάτσης για την καταστροφή στις καλλιέργειες: Η κυβέρνηση να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις

Είναι μεγάλη ζημία και δεν πρέπει να κάνουμε μικροπολιτική τόνισε

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. 


Στην αρχική του τοποθέτηση ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης αναφέρθηκε στην καταστροφή των αγροτικών καλλιεργειών και στις ενέργειες που έκανε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Είναι μεγάλη ζημία και δεν πρέπει να κάνουμε μικροπολιτική τόνισε, η κυβέρνηση να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. 


Επιπλέον ο Δήμαρχος ζήτησε διάλογο με τους αρχηγούς της αντιπολίτευση για την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365