Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας προς τους αγρότες του Δήμου για το θέμα των αποζημιώσεων

Ενημέρωση

Ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας προς τους αγρότες του Δήμου Αλμωπίας σχετικά με τις ενέργειες για το θέμα των αποζημιώσεων.


Έγινε αυτοψία προσωπικά από εμένα σε πάρα πολλά αγροκτήματα με διάφορες καλλιέργειες, που έχουν υποστεί ζημιές από τους πρόσφατους παγετούς .Έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την προϊσταμένη του ΕΛΓΑ προκειμένου να έχει εικόνα για τον Δήμο μας. Ακόμη, υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους βουλευτές του Ν. Πέλλας.


 Όπως είδατε όλοι, προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την καλύτερη ενημέρωση των αρμόδιων υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και σοβαρά αντιμετωπίζεται. Σίγουρα δεν πρόκειται να παίξουμε με την υπομονή του κόσμου και τα προβλήματα που δημιούργησε ο παγετός. Σίγουρα δεν θα ακούσετε λόγια, μόνο και μόνο για να δηλώσουμε πολιτική παρουσία, δεν το έχουμε ανάγκη, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σίγουρα δεν θα ακούσετε υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. 


Η Κυβέρνηση γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση. Δεν είναι θέμα μόνο του ΕΛΓΑ. Το ύψος της ζημίας είναι τεράστιο και η όποια λύση θα δοθεί κεντρικά, οπότε οι κατηγορίες από επίδοξους «δημάρχους» απλά πέφτουν στο κενό. 


Το τονίζω και πάλι: Ούτε αδιαφορία υπάρχει, ούτε την παρτίδα την έσωσαν άλλοι, λες και παίζουμε παιχνίδι. Το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε διευκρίνηση και ενημέρωση. Αν παρόλα αυτά, έχει περισσότερο κύρος το κάθε blog, και όχι τα επίσημα χείλη, εντάξει…


Τα προβλήματα του Δήμου Αλμωπίας και του Νομού Πέλλας έχουν φτάσει στα πιο επίσημα αυτιά, με τον πιο επίσημο τρόπο. Διαβάστε τις ανακοινώσεις των Βουλευτών. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, αν είναι και καλοπροαίρετη. 


Τώρα, επειδή όλοι μιλάνε εκ του ασφαλούς, προτείνουν πράγματα τα οποία έχουν μεγάλο κόστος. Γνωρίζετε ότι η θεωρία από την πράξη απέχει, απλά για να έχουμε παρουσία στην πολιτική όλοι βγαίνουν να προτείνουν και από κάτι. Όπως και να ´χει η λύση θα δοθεί κεντρικά και πιστεύω θα ανακοινωθεί σύντομα, αφού πρώτα υπολογιστεί το κόστος και το βασικότερο,  από πού θα βρεθούν τα χρήματα. 


Επειδή όλοι εδώ ζούμε και υποθέτω πως θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, ας μην καταδικάζουμε με περισσή ευκολία τις ενέργειες και προσπάθειες που γίνονται. Οι λογικές του τύπου «πουλάω ελπίδα»,παίζω με τον πόνο των αγροτών χρόνια τώρα, κατηγορώ για να επιβιώσω, ειλικρινά, το 2021 δεν έχουν θέση, γιατί πολύ απλά είμαι κι εγώ αγρότης κι εμείς οι αγρότες έχουμε πλέον γνώση, γνώμη, κρίση και άποψη.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ


1 σχόλιο:

  1. Ο Λιβάνιος αποζημιώνει εκτός ελγα ένα χωριό τη Νεμέα και εδώ ένα ολόκληρο νομο με τρεις βουλευτές τον γράφει κανονονικα. Με τις υγείες μας. Μητσοταααακη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365