Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Μάνιος: Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση, θα τα πάμε καλύτερα

Δείτε τι δήλωσε

Αναμφίβολα αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα μας και η μέχρι στιγμής προσφορά του στο γενικό σύνολο είναι μεγάλη. 


Ο Παναγιώτης Μάνιος που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας μίλησε στην σελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στα μέχρι τώρα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος, αλλά και για τον εαυτό του, να επιλέξει τον Αλμωπό Αριδαίας και φυσικά για την μέχρι τώρα παρουσία του, στο πρωτάθλημα της Football League.


Δείτε τι δήλωσε παρακάτω: «Πιστεύω η ομάδα μας μέχρι στιγμής αδικείται απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, έχουμε δώσει 6 παιχνίδια και έχουμε λιγότερους βαθμούς απο όσους πιστεύω ότι δικαιούμαστε, αλλά η συνέχεια θεωρώ και ελπίζω θα είναι αρκετά καλύτερη γιατί έχουμε ένα αρκετά φιλόδοξο σύνολο και έχουμε ένα κλίμα στα αποδυτήρια, που όλες οι ομαδες θα το ζήλευαν! Το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα και ό,τι περνάει από το χέρι μου, είμαι διατεθειμένος να το κάνω για αυτό το σκοπό!


Εχω πετύχει 3 τέρματα και 1 ασίστ και ελπίζω σε μια ανάλογη συνέχεια, για να εκπληρώσω και τους προσωπικούς μου στόχους, πέρα από τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα! Στον Αλμωπό Αριδαίας ήταν πολύ εύκολο να πάρω την απόφαση να έρθω, καθώς αγωνιζόμενος σαν αντίπαλος με την νυν ομάδα μου κατάλαβα οτι λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλους τους τομείς και αυτό θα με βοηθούσε να εξελιχθώ σε προσωπικό επίπεδο. Μετά όλα τα άλλα ήταν εύκολα με την διοίκηση της ομάδας, ώστε να δώσουμε τα χέρια και να συνεργαστούμε.»


Πηγή: almoposfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365