Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας

Δελτίο Τύπου

Το Πάσχα πλησιάζει. Το θείο μήνυμα που εκπέμπει έχει ως αποδέκτες όλες κι όλους μας. Το βαθύ και ουσιαστικό του νόημα βρίσκει αντίκρισμα και γίνεται αληθινό μέσα από πράξεις κι εκδηλώσεις αγάπης, προσφοράς, φροντίδας κι αλληλεγγύης.


Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διανεμηθούν ενόψει της γιορτής του Πάσχα στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας.


Προσκαλούμε και προτρέπουμε, λοιπόν, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα (συσκευασμένα, μακράς διάρκειας) και σε όποια ποσότητα θέλουν και μπορούν. 


Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Πέμπτη 15 Απριλίου έως την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, από τις 09:00΄έως τις 14:30΄, στα εξής σημεία:

1)Σκύδρα: στο ειδικό περίπτερο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου η συλλογή θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021τις ίδιες ώρες.

2)Σκύδρα:στο ΚΕΠ Υγείας που βρίσκεται στο χώρο του Πολύκεντρου (ΚΕΠ – Δημοτική Βιβλιοθήκη – Εφορία κ.ά.), οδός Παύλου Μελά 46.

3)Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.


Η δράση υλοποιείται μ΄ ευθύνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας. Για τον συντονισμό και για κάθε συμπληρωματική πληροφορία υπεύθυνη είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.


Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζει την επιτυχία της στα αισθήματα αλληλεγγύης και στη συνεισφορά των συμπολιτών μας τους οποίους  ευχαριστούμε προκαταβολικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365