Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Έκλεισε για τα οχήματα ο πεζόδρομος της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

 

Δείτε την φώτο

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο προηγούμενο Δ.Σ. Αλμωπίας ήταν το αυτό του πεζόδρομου Αριδαίας και αν με αφορμή την επαναλειτουργία της εστίασης θα κλείσει και πάλι για τα οχήματα.


Από νωρίς σήμερα το πρωί συνεργασία του Δήμου έκλεισαν με ζαρντινιέρες τον πεζόδρομο. Μένει πλεον να ενημερωθούμε αν θα είναι κλειστός όλο το 24ωρο, ή κάποιες ώρες μόνο.


Βέβαια, από την στιγμή που αποφασίστηκε το κλείσιμο καλό θα ήταν να γίνει μια άλλη μέρα και όχι σήμερα που βρίσκεται σε εξέλιξη το παζάρι της Μ. Πέμπτης, το οποίο είναι από τα πιο δυνατά και με το πιο πολύ κόσμο κατά την διάρκεια της χρονιάς.


Ελπίζουμε η ροή των οχημάτων στους υπόλοιπους δρόμους να διεξάγεται χωρίς προβλήματα.


Δείτε την φώτο:




4 σχόλια:

  1. Έκλεισε αλλά άνοιξε, ή τον άνοιξαν κάποιοι με το έτσι θέλω.
    Τελικά ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την έρημη τρίτο κοσμική Αριδαία??
    Η αστυνομία απούσα ( όπως πάντα)
    Παρέες έχουν στήσει αυτοσχέδια τραπέζια,τρώνε καο πίνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
    Μετρα πρόληψης και προστασίας ανύπαρκτα.
    Ρε κλείδωμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο συμφωνώ μαζί σου, πιο τριτοκοσμική δεν γίνεται! Μια κωμόπολη χωρίς ομορφιά, χωρίς σχέδια για το μέλλον, χωρίς κατοίκους που να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους! Και το τελευταίο χωριό της Αλμωπίας, είναι μακράν καλύτερο! Τσιμεντουπολη για πάντα! Έχουμε πολυ δρόμο ακόμη μπροστά μας φίλε μου για να ξεφύγουμε και να πάμε μπροστα! Δυστυχώς εδώ τα ενδιαφέροντα του κόσμου είναι οι πομόνες, τα ρουσφέτια στα Λουτρά, οι λακούβες, οι λάμπες και τα αδέσποτα που τα δημιουργούν οι ίδιοι!! Σε όποιο site και να διαβάσεις σχόλια, αυτά είναι τα προβλήματα του τόπου! Κατηγορούν όλοι τον νυν δήμαρχο, οι προηγούμενοι τι αφησαν πίσω τους; Έχει κάτι αξιόλογο να πεις ότι το έχει κάνει κάποιος δήμαρχος; Αν δεν ανοίξουμε τα μυαλά μας δεν αλλάζει αυτός ο τόπος! Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα με υγεία!

      Διαγραφή
  2. Χαζομάρες.. κατεβαίνουμε από τα χωριά κ δε μπορούμε να εξυπηρετήθουμε παντού μποτιλιαρισματα με κλειστούς δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρύπες παντού ο πεζοδρομοσ σας ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365