Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο Μορφωτικος συλλογος Πιπεριας αποχαιρέτησε την Άννα Κονάκογλου

Διαβάστε την ανάρτηση του  Μορφωτικού συλλόγου Πιπεριάς

Διαβάστε την ανάρτηση του  Μορφωτικού συλλόγου Πιπεριάς:


Πέρασαν ελάχιστες μέρες και ακόμα δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μας, για τον άδικο χαμό, μιας σπουδαίας γυναίκας (Άννα Κονάκογλου) που διετέλεσε για Χρόνια πρόεδρος του Μ.Σ.Πιπεριάς, ξεχώρισε για το ήθος της, την ευγένεια, την εντιμότητα και την ανιδιοτελή προσφορά τής. 


Κατάφερε να δημιουργήσει στον σύλλογο μεταξύ άλλων και την δική του τράπεζα αίματος, πιστεύοντας στην εθελοντική αιμοδοσία ως πράξη προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.


Έφυγε από κοντά μας αφήνοντας μία τεράστια παρακαταθήκη.


Πρόσφερε τα μέγιστα, ηταν παράδειγμα αφοσίωσης και πάντα θα αποτελεί πηγή έμπνευσης.


Τα θερμά μάς συλλυπητήρια στην οικογένεια τής.



Πέρασαν ελάχιστες μέρες και ακόμα δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα μας, για τον άδικο...

Δημοσιεύτηκε από Εστια Μορφωτικος συλλογος Πιπεριας στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365