Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο συντοπίτης μας Κ. Κυριακίδης από την Κύπρο όπου αγωνίζεται: “Ολα για την άνοδο με την Π.Α.Ε.Ε. Κερύνειας”

Διαβάστε την συνέντευξη του συντοπίτη μας Κώστα Κυριακίδη

Διαβάστε την συνέντευξη του συντοπίτη μας Κώστα Κυριακίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην Κύπρο με τα χρώματα της Π.Α.Ε.Ε. Κερύνειας:


Είναι η πρώτη του χρονιά στο Νησί. Ο Κώστας Κυριακίδης αποδέχθηκε την πρόσκληση της Π.Α.Ε.Ε. Κερύνειας. Αγωνίστηκε ήδη 24 φορές στο φετινό Πρωτάθλημα, της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, έχοντας ήδη σκοράρει μάλιστα δύο φορές, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.


Και τα δύο του τέρματά, ήταν αν μη τι άλλο κομβικά.


Ο 27χρονος αμυντικός έχει προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής. “Αποδέχθηκα την πρόταση, γιατί μου άρεσε το πρότζεκτ. Ηθελα να βοηθήσω στην προσπάθεια της ανόδου”, υποστήριξε με νόημα, μεταξύ των άλλων, στο “Eltopia.com.cy” ο Κώστας Κυριακίδης.


“Για πρώτη φορά στην ιστορία”


- Κώστα, θα ανέβει η Π.Α.Ε.Ε. Κερύνειας;


“Είμαστε στην 1η πρώτη θέση, από κοινού με τον Αρη. Εχουν μείνει πλέον τέσσερις τελικοί. Αλλωστε, στα δύο εξ αυτών καλούμαστε να παίξουμε τόσο με τον Αρη Λεμεσού, όσο και με τον Οθέλλο, παιχνίδια, που είναι ντέρμπι. Πιστεύω, όμως, ότι όλα εξαρτώνται από μας, από τα πόδια μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα και ότι δικαιούμαστε να ανέβουμε κατηγορία. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η άνοδος”.


- Πόσο σημαντικό είναι για σένα και για την ομάδα;


“Στην ομάδα περιμένουν με ανυπομονησία τη φετινή χρονιά. Αλλωστε, αν καταφέρουμε να ανέβουμε, θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Οπότε, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι ασχολούνται με την ομάδα. Φυσικά, θα είναι κάτι σημαντικό και για μένα, διότι θα έχω προσπαθήσει, από την πλευρά μου, να βοηθήσω σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Υπάρχει δίψα μεγάλη για την υλοποίηση του στόχου. Θα τα δώσουμε όλα...”.


- Ποια είναι η κατάσταση, την οποία συνάντησες;


“Υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα. Κι αυτό φαίνεται. Εξάλλου, όταν μία ομάδα πάει καλά, αυτό σημαίνει ότι έχει σταθερή διοίκηση. Ολα από εκεί ξεκινούν”.


“Ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα”


- Ποια είναι η άποψη σου για το Πρωτάθλημα;


“Είναι ανταγωνιστικό. Κι αυτό αποδεικνύεται από τη βαθμολογία. Υπάρχει ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Θα πάει μέχρι τέλους”.


- Πώς είναι τα πράγματα με τον covid;


“Δεν έχουμε πλέον διακοπή. Ελάχιστα είναι τα κρούσματα στις ομάδες, αφού όλες τηρούν τα μέτρα. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά μπορέσαμε να διατηρηθούμε ψηλά. Από την άλλη, είναι περίεργο, βεβαίως, να κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα, αλλά πρέπει να το κάνουμε για το καλό όλων μας. Ετσι πρέπει. Τα πράγματα, όμως, κυλούν φυσιολογικά κατά τα άλλα”.


“Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά”


- Κώστα, γυρνώντας λίγο τον χρόνο πίσω. Πώς προέκυψε η πρόταση;


“Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον προπονητή της νέας μου ομάδας, τον κ. Μάκη Σεργίδη. Εδειξε έντονο ενδιαφέρον, έδειξε πραγματικά ότι με θέλει. Μου εξήγησε το πλάνο της ομάδας, το οποίο ήταν ελκυστικό. Η ομάδα είχε εξ αρχής στόχο την άνοδο και έτσι δέχθηκα απευθείας να έρθω εδώ στην Κύπρο και να παίξω για την Π.Α.Ε.Ε.Κ. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Πήρα γρήγορα την απόφαση. Συν τοις άλλοις, έβλεπα πως αργούσε πάλι να αρχίσει το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα να περιμένω. Τί να κάνω; Πλέον, νιώθω δικαιωμένος”.


- Θέλεις να μπεις σε λεπτομέρειες;


“Προέκυψε ξαφνικά το όλο θέμα. Ολα έγιναν γρήγορα. Ηθελα να δοκιμάσω ξανά την προοπτική να παίξω σε κάποιο άλλο Πρωτάθλημα. Ηξερα πώς είναι τα πράγματα στην Κύπρο από παλιούς μου συμπαίκτες. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία γνωρίζω και έτσι δεν το σκέφτηκα πολύ. Αλλωστε, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν ήταν εξ αρχής καλή… Επαναλαμβάνω, ότι ο πρόεδρος και γενικότερα η ομάδα είναι συνεπέστατη. Εχω έρθει σε μία μεγάλη οικογένεια”.



- Το μήνυμά σου ως επίλογος;


“Αυτό που είπα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο μυαλό μας είναι η άνοδος, για να φτάσουμε στον στόχο μας… Αυτό, τίποτα άλλο”.


Πηγή: Eltopia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365