Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Περιοδεία Λ. Βασιλειάδη σε περιοχές της Βεγορίτιδας που χτυπήθηκαν από τους παγετούς

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις περιοχές της Πέλλας που χτυπήθηκαν από τους πρόσφατους παγετούς, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα καλλιέργειες στη Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας. 


Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Περαίας, καθώς και παραγωγούς από τις γύρω κοινότητες, και διαπίστωσε τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειές τους αλλά και στο σύνολο των καλλιεργειών της Δημοτικής Ενότητας. 


Ο Λάκη Βασιλειάδης δήλωσε 

«Οι ακρίτες αυτοί μοχθούν καθημερινά για να παράγουν και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουν απροστάτευτοι από την Πολιτεία. Δεσμεύτηκα και πάλι να συνδράμω όπως μπορώ ώστε οι διαδικασίες αποζημίωσης να ολοκληρωθούν σύντομα και δίκαια. Κάθε φορά που βρίσκομαι στις ακριτικές περιοχές της Πέλλας εκτιμώ ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των ανθρώπων αυτών και θέλω να είμαι κοντά τους όλο και πιο συχνά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365