Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 30/4 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την οικονομική σας κατάσταση! Επί αυτού λαμβάνετε βοήθεια τώρα με τη σύμπραξη των Ήλιου – Ουρανού… Αρκεί συνειδητά να αποφασίσετε να μελετήσετε διεξοδικά τα νούμερα.
Ακόμα κι αν δεν είναι αγαπημένη σας δραστηριότητα, με το να χώνετε το κεφάλι στην άμμο δεν θα ισορροπήσουν τα βιβλία σας… Αρχίστε από την ρεαλιστική αξιολόγηση της κατάστασής σας και μετά γίνετε σκληροί για όσα πρέπει να περικόψετε
 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, λένε ότι πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε! Αν αποζητούσατε μια επανάσταση, σας δίνεται η ευκαιρία:
Ο άνεμος της αλλαγής σαρώνει, καθώς ο Ήλιος και ο απρόβλεπτος Ουρανός πραγματοποιούν την ετήσια συνάντησή τους στα εδάφη σας και τον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας.
Αν και συνήθως δεν καταπιέζετε τις ανάγκες σας, είναι πιθανό να έχετε κρατήσει κάποια στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Αυτή θα βγει τώρα στην επιφάνεια και δεν πρέπει να δειλιάσετε: Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό!

ζώδια σήμερα 30/04 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αξιοποιήστε αυτή την σπάνια και δυναμική κοσμική σύμπνοια! Ο εγωκεντρικός Ήλιος συναντά τον ριζοσπάστη Ουρανό, στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου και της επούλωσης. Είναι καιρός να δείτε κατά πρόσωπο κάποια παλιά πληγή ή αρνητικές συμπεριφορές, προκειμένου να τις αποβάλετε. Θα σας ωφελήσει λίγη επιπλέον στήριξη από δικούς σας ανθρώπους ή έναν ειδικό, ακόμα και μέσω διαδικτύου… Αυτά είναι θέματα που αποτελούν την Αχίλλειο πτέρνα σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ανορθώστε την κοινωνική σας δικτύωση σε καινούργια επίπεδα! Ο Ήλιος πραγματοποιεί την ετήσια συνάντησή του με τον καινοτόμο Ουρανό, στον Ταύρο και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας. Η έμφαση πέφτει στους τομείς του ανθρωπισμού, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, άρα η κοινωνική απόσταση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στις δράσεις σας. Ανοίξτε τις κάμερες και ελάτε σε επαφή με αγαπημένα άτομα, κάντε καινούργιες προσεγγίσεις. Και να θυμάστε ότι η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητη! 

ζώδια σήμερα 30/04 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα εργασιακά σας θέματα φορτίζονται θετικά! Ο λαμπερός Ήλιος έχει την ετήσια σύμπραξή του με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας και των φιλοδοξιών. Οι καινοτόμες ιδέες θα σας κατακλύσουν, γι’ αυτό αξιοποιήστε την τεχνολογία για να τονώσετε το εισόδημα ή το κύρος σας. Μόνο προσέξτε ό,τι φαντάζει υπερβολικά συναρπαστικό ή «γυαλιστερό»… Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να εντάξετε επιπλέον χάος στη ζωή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, είναι ένα πράγμα να είστε επιφυλακτικοί και άλλο να περιορίζετε τον εαυτό σας! Ο ζωοδότης Ήλιος σχηματίζει την ετήσια συνεύρεσή του με τον αχαλίνωτο Ουρανό, στον Ταύρο και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης και της περιπέτειας. Είναι η στιγμή να ανοίξετε διάπλατα το μυαλό σας και να καλωσορίστε καθετί καινούργιο, ειδικά αν διαφέρει από τη ζώνη άνεσής σας. Γιατί να μην διερευνήσετε καινούργιες φιλοσοφίες, ανθρώπους και ευκαιρίες; Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε για τίποτα, απλώς τολμήστε να δοκιμάσετε!

ζώδια σήμερα 30/04 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η προσωπική σας ζωή αποκτά αέρα σαγήνης! Ο προοδευτικός Ήλιος συναντά τον επαναστάτη Ουρανό, στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού. Οι δεσμευμένοι καλείστε να «βουτήξετε» ακόμα και σε άγνωστα νερά, αρκεί να υπάρχει συναίνεση για κάθε είδους εξερεύνηση. Όσοι είστε αδέσμευτοι, διευρύνετε τα κριτήρια των ερευνών σας και να είστε δεκτικοί σε προσεγγίσεις από κάθε μέρος του πλανήτη… Όταν οι μετακινήσεις θα είναι ασφαλείς από υγειονομικής πλευράς, ίσως να έχετε να οργανώσετε ένα ρομαντικό ταξίδι! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ένα οικείο άτομο ίσως να σας εκπλήξει με μια ιδέα του! Μπορεί να είναι το ταίρι σας, ένας συνάδελφος ή ένας συνεργάτης. Αυτό υποδεικνύει η συνάντηση του Ήλιου με τον εκκεντρικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 7ο Οίκο σας των διαπροσωπικών σχέσεων. Ίσως να σας πει κάποιες σημαντικές ειδήσεις που ενέχουν και εσάς… Μπορεί το ταίρι σας να οργανώσει ένα ιδιαίτερο δείπνο για τους δυο σας. Ακόμα κι αν τα γεγονότα κυλούν αργά αρχικά, είναι σίγουρο ότι έπεται κάτι ενθουσιώδες!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αντικαταστήστε τον τρίτο καφέ σας με ένα χαλαρωτικό ρόφημα… Έχετε πολλές υποχρεώσεις και δεν πρέπει να ρισκάρετε την ηρεμία σας! Χρειάζεστε εστίαση και άμεση αντιμετώπιση των πραγμάτων. Ίσως να σας δυσκολέψει λίγο η συνάντηση του Ήλιου με τον νευρικό Ουρανό, να προσθέσει άγχος και να μην σκέφτεστε διεξοδικά τα θέματά σας. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε για κάθε σημαντική αλληλεπίδραση, ώστε να μην βγείτε εκτός πορείας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για μια δυναμική φόρτιση! Ο ζωοδότης Ήλιος συμπράττει με τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον Ταύρο και τον 5ο Οίκο σας της λαγνείας και της ειλικρίνειας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βρεθεί μπροστά σας ένα άτομο που θα σας συναρπάσει. Ακόμα κι αν δεν καταλήξει σε σχέση αυτή η επαφή, σίγουρα θα «ξεμπλοκάρει» τις βαλτωμένες διόδους σας. Οι δεσμευμένοι ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό εγχείρημα, στον κήπο σας ή στην κρεβατοκάμαρα με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε έτοιμοι και ικανοί για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή! Ο Ήλιος συναντά τον αδέσμευτο Ουρανό στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Μήπως κάποιο άτομο απομυζά την ενέργειά σας; Διερευνήστε πρώτα πιθανές δικές σας τάσεις εξάρτησης και μετά αντιμετωπίστε το κατά πρόσωπο. Αν πρόκειται για μέλος της οικογένειας, είναι καιρός να θέσετε καινούργια όρια στη σχέση σας… Ακόμα κι αν δεν αρέσουν, είναι στο χέρι σας να φροντίσετε να γίνουν σεβαστά! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, παραμείνετε δεκτικοί για απρόσμενα γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τη ζωή σας! Ο Ήλιος συναντά τον μεταμορφωτικό Ουρανό, στον 3ο Οίκο σας των ιδεών και της επικοινωνίας. Ακόμα και οι πιο αθώοι διάλογοι μπορεί να αναφλέξουν πάθη που θα αλλάξουν τα πλάνα σας… Μην επεξεργάζεστε όσα περνούν από το μυαλό σας, μοιραστείτε αυθόρμητα την κάθε σκέψη σας. Ωστόσο, μην δεσμευτείτε δια βίου σε κανέναν και τίποτα, πριν κάνετε τον απαραίτητο και διεξοδικό έλεγχο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365