Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Αυτές είναι οι τελικές εισηγήσεις της επιτροπής - Πότε ανοίγουν εστίαση, σχολεία και μετακινήσεις

Τι εισηγούνται οι ειδικοί για το Πάσχα

Το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους από την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου εισηγείται η επιτροπή των ειδικών στην κυβέρνηση. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 Μαΐου ανοίγουν τα Νηπιαγωγεία τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια και επίσης από τις 14 Μαΐου ανοίγουν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. 


Τι εισηγούνται οι ειδικοί για το Πάσχα

Το Πάσχα θα είναι σαν το περσινό ίσως λίγο πιο χαλαρό. Οι μετακινήσεις εκτός νομού απαγορεύονται αλλά αλλάζουν τα ωράρια όσον αφορά έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας για να διευκολυνθούν οι πιστοί.

  

Για την Μεγάλη Εβδομάδα η επιτροπή εισηγείται η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά στις 10 το βράδυ αντί για τις 9 που είναι σήμερα και ειδικά για την Ανάσταση, εισηγούνται να αρχίσει στις 11. 


Για την Κυριακή του Πάσχα και το εορταστικό τραπέζι η επιτροπή εισηγείται να είναι έως 9 άτομα από 2 οικογένειες σε κλειστούς χώρους και έως 12 άτομα αν το τραπέζι γίνει σε εξωτερικό χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365