Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Δείτε αναλυτικά σε ποιους Δήμους βρέθηκαν τα κρούσματα της τελευταίας βδομάδας

Από 15/4 στην Π.Ε. Πέλλας έχουν βρεθεί συνολικά 209 κρούσματα

Αισθητή μείωση παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Πέλλας τις τελευταίες μέρες, όπως σας ενημερώσαμε αναλυτικά από το Aridaia365 σε προηγούμενη ανάρτηση.


Από 15/4 στην Π.Ε. Πέλλας έχουν βρεθεί συνολικά 209 κρούσματα. 

Πιο επιβαρυμένος εξακολουθεί να είναι ο Δήμος Πέλλας, στον οποίο βρέθηκαν 105 νέες νοσήσεις, ακολουθεί ο Δήμος Σκύδρας με 46, στον Δήμο Έδεσσας βρέθηκα 41, ενώ ο Δήμος Αλμωπίας έχει τα πιο λίγα κρούσματα με μόλις 17.


Αξίζει να αναφέρουμε πως τα πιο πολλά κρούσματα αφορούν κατοίκους τοπικών κοινοτήτων του Νομού Πέλλας.


Χρειάζεται μεγάλη προσοχή τις ημέρες του Πάσχα για να συνεχιστεί η καθημερινή μείωση των κρουσμάτων στην περιοχή μας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365