Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Εθελοντική δράση στην Κωνσταντία Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Μορφωτικου Συλλόγου Κωνσταντίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Μορφωτικου Συλλόγου Κωνσταντίας:


Σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Δημήτρη Γιάντση, προσπαθήσαμε να συμβάλλουμε κι εμείς για την Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας. Ως Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας φυτέψαμε δέντρα στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, στον δρόμο προς τους Αγίους Θεοδώρους και στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων.

"Κάποιος κάθεται στη σκιά σήμερα, επειδή κάποιος άλλος φύτεψε ένα δέντρο πολλά χρόνια πριν".












1 σχόλιο:

  1. Πάντως όποιος φυτεύει δέντρα δε φοράει ποτέ μάσκα.. Ότι ρεπορτάζ έχει κάνει το Αριδαία 365 για το συγκεκριμένο θέμα,είναι σίγουρο ότι λές κ η φωτογραφίες είναι πρίν απο δύο χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365