Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 29/4 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μειώστε ταχύτητα για να μην χάνετε τα καλύτερα της ζωής! Αυτό ορίζει μια ονειρική γωνία ανάμεσα στον Ερμή από τον Ταύρο και τον Ποσειδώνα της φαντασίας. Αλλάξτε τακτική, ειδικά όταν νιώθετε να γίνεστε ανυπόμονοι ή νευρικοί με τους υπόλοιπους στο περιβάλλον σας.
Υπό αυτή την ατμόσφαιρα έχει σημασία να απολαύσετε τη διαδρομή, εξίσου με το να φτάσετε στον προορισμό. Πάρτε το χρόνο σας για να εκτιμήσετε όσα υπάρχουν γύρω σας, να νιώσετε ευγνώμονες για όσα έχετε κερδίσει! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μπορείτε να δημιουργήσετε φιλίες ακόμα και με τους κοινωνικούς περιορισμούς! Δώστε περισσότερη σημασία σε όσα τεκταίνονται στις διαδικτυακές σελίδες σας, αντί απλά να περιδιαβαίνετε στις φωτογραφίες από διακοπές.
Ο κοινωνικός Ερμής στον Ταύρο τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, αρκετά για να κάνετε νέες προσεγγίσεις και επαφές ανά τον κόσμο.
Αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα… Η παρουσία και του ομιχλώδη Ποσειδώνα, μπορεί να σας εμποδίσει να δείτε τη συνολική εικόνα προσώπων και καταστάσεων! 

ζώδια σήμερα 29/04 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, επιλέξτε με σύνεση πού θα προσφέρετε τη βοήθειά σας! Αν πρόκειται για μια νίκη που θα γιορτάσει όλη η ομάδα, φυσικά και να συμπράξετε. Αλλά αν απλά θα καταναλώσετε την ενέργειά σας, καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται θυσίες… Κανείς δεν εκτιμά ιδιαίτερα τους μάρτυρες – και συνήθως ο «μάρτυρας» καταλήγει πικραμένος. Αν η δυναμική της ομάδας χωλαίνει, ζητήστε να ξεκαθαριστούν οι ευθύνες και υποχρεώσεις του καθενός! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θέλετε να είστε παρόντες σε όλα… Από τα διαδικτυακά πάρτι μέχρι τις προσκλήσεις για συνεισφορές! Γι’ αυτό ευθύνεται ο προσηνής Ερμής, που διασχίζει τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας. Αλλά ο Ποσειδώνας των ορίων φαίνεται να σας θέτει περιορισμούς. Να ξέρετε ότι αν προσπαθήσετε να φανείτε ευγενείς και δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις, εσείς θα καταλήξετε χαμένοι. Προτιμήστε να είστε ειλικρινείς για το πόσο μπορείτε να συμβάλετε. Και να θυμάστε ότι δεν είναι κακό να είστε αβέβαιοι για κάτι! 

ζώδια σήμερα 29/04 Λέων

Μπορείτε να κάνετε πράξη τα λόγια σας, αγαπητοί Λέοντες; Κάποιοι θα σας ζητήσουν αποδείξεις και στοιχεία για τις στομφώδεις δηλώσεις σας… Ας αποτελέσει συνειδητοποίηση ότι οι υπερβολές ή οι προσποιήσεις, μόνο προβλήματα σας φέρνουν. Κατευνάστε την ορμή σε ό,τι σας παθιάζει, η σύνεση των άλλων δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται. Δώστε τους λίγο χρόνο και χώρο να σκεφτούν! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ελέγξτε επανειλημμένα τα στοιχεία σας πριν κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις! Μια ομιχλώδης γωνία του φλύαρου Ερμή και τον ασαφή Ποσειδώνα, μπορεί να σας φτάσει σε υπερβολές ή να παρασυρθείτε από φρούδες υποσχέσεις. Ειδικά όταν κάτι φαντάζει τόσο συναρπαστικό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αληθινό! 

ζώδια σήμερα 29/04 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μήπως έχετε παραμελήσει τις σχέσεις σας; Όσο πολυπράγμονες κι αν είστε, δεν πρέπει να αφαιρείτε χρόνο από την προσωπική σας ζωή και την οικειότητα. Αφήστε περιθώριο στο πρόγραμμά σας για τα άτομα του στενού σας κύκλου. Ποιος ξέρει… Μπορεί να αποκτήσετε κάποιους θαυμάσιους συνεργάτες και συνοδοιπόρους στα εγχειρήματα που σας παθιάζουν! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, νιώθετε ένα δίλημμα: Να εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο ή να κοιτάξετε και το καλό της ομάδας; Η συνετή επιλογή είναι ο συμβιβασμός, να βρείτε τη χρυσή τομή σε κάθε δράση. Δεν θέλετε να καταλήξετε πικραμένοι, που παραμερίσατε τελικά κάτι ουσιώδες. Εξάλλου, η προθυμία σας θα αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προσγειωθείτε! Είναι πιθανό να χάνετε την επαφή με τον ρεαλισμό, εξαιτίας του Ερμή στον Ταύρο που υπογραμμίζει τις καθημερινές υποχρεώσεις… Και δεν βοηθά ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, που σας δελεάζει προς το συναίσθημα. Αλλά αντί να παρασυρθείτε από αυτό, ασχοληθείτε με αυτά που σας γειώνουν. Οι βαθιές ανάσες, το γράψιμο ή ένα τονωτικό ρόφημα, είναι απολαύσεις για τις αισθήσεις και σας κρατούν σε επαφή με το σώμα σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αναλάβετε τα ηνία στη ρομαντική αρένα! Αυτό δεν σημαίνει να είστε επιθετικοί ή απαιτητικοί… Σημαίνει να οικοδομήσετε μια ατμόσφαιρα που να προάγει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση. Θα έχετε περισσότερη ανταπόκριση με ένα ευχάριστο κλίμα, που και οι δύο πλευρές θα έχετε τον χρόνο και το περιθώριο να εκφραστείτε! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι στη φύση σας να είστε υποστηρικτικοί! Αλλά αν εξαντλήσετε τα αποθέματά σας, δεν πρόκειται να προσφέρετε. Καλύτερα να ανακόψετε λίγο την ορμή σας, να κάνετε μια ανάπαυλα για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Το επόμενο βήμα της πρόκλησής σας, θα είναι να ζητήσετε εσείς βοήθεια όπου χρειάζεται. Αυτό είναι κάτι που ξεχνά η περήφανη ιδιοσυγκρασία σας, που θέλει πάντα να είναι αυτάρκης. Όλοι δικαιούνται στήριξη από τους φίλους τους, τώρα είναι η δική σας σειρά να απολαύσετε τη γενναιοδωρία των δικών σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε ορατοί ακόμα κι όταν νιώθετε μόνο παρατηρητές… Και ίσως διαπιστώσετε ότι η παρουσία σας είναι πιο σημαίνουσα απ’ όσο νομίζετε! Μην υποτιμάτε τη δύναμή σας σε μια ομάδα, όσο αφανείς ή ήσυχοι κι αν είστε. Οι άλλοι νιώθουν την ενέργειά σας, κατανοούν πότε θέλετε να εκφραστείτε. Μιλήστε, με ευγένεια και κατανόηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365