Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Παλικαρίσια ισοπαλία οι Σαρακηνοί μεσα στον Αγροτικό Αστέρα

Επιμέλεια Αντώνης Καρατζιδης

Παλικάρια ψυχή έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γαλτσίδη στον Εύοσμο και απέσπασαν ισοπαλία με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 1-1.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62' με σκόρερ τον Σαλπιγγίδη, ενώ νωρίτερα ο Μαυρομιχάλης είχε αποβληθεί για τους Πειρατές.


Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προσπάθησαν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα και εν τέλει τα κατάφεραν με σκόρερ τον Τάσο Ιωάννου στο 88', καταφέρνοντας να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας.


Με αυτή την την ισοπαλία οι Πειρατές έμειναν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365