Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Βολές Χρ. Μπάτση κατά Blogger: Η έπαρση και αλαζονεία είναι κακό σημάδι

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή την αναγγελία του ΕΛΓΑ

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας με αφορμή την αναγγελία του ΕΛΓΑ:

Αλμωπίας το ανάγνωσμα συνέχεια. Είναι λυπηρό, αλλά συμβαίνει. Είναι λυπηρό, να αισθάνεται κάποιος blogger, ότι έχει την δύναμη του δημάρχου Αλμωπίας, του δημάρχου Εδέσσης, των βουλευτών του Νομού Πέλλας και μετά από ένα δικό του δημοσίευμα να νομίζει, ότι ο ΕΛΓΑ διάβασε το news και προχώρησε σε Αναγγελία, εκ νέου προκειμένου να μη μείνουν απέξω κάποιες ποικιλίες Αγροτικής παραγωγής στο δήμο Αλμωπίας και στο δήμο Έδεσσας. 


Είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις εν έτη 2021. Η έπαρση και αλαζονεία είναι κακό σημάδι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια αντίληψη κι όμως συμβαίνει. Αν υπάρχουν απορίες, καλό θα ήταν να επικοινωνούν οι έχοντες απορία, με τους αρμόδιους φορείς, το τοπικό υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος σωστά.   

Η παραπλάνηση, διαστρεβλωση και παραπληροφορηση κρίνεται και αυτή.




3 σχόλια:

  1. Κλείσε καμια τρυπα ετσω και με τσιμέντο φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει την 'ευλογία' του τρίτου, οπότε το δικαιούται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο με απαγορεύεις.Θελω να πιστεύω,ότι κάνεις πλάκα.Μπορει το επίπεδο μας να είναι πολύ χαμηλό,αλλά ειμαστε λίγο ποιο πάνω,από του "Σταυράκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365