Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ανοίγει το λιανεμπόριο στην Αχαΐα, click away Θεσσαλονίκη, κλειστά Κοζάνη - Ανοίγουν τα ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν σε όλη την χώρα

Αποφάσεις έλαβε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τον τρόπο με τον οποίο προτείνει να λειτουργήσει το λιανεμπόριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί αποφάσισαν να ανοίξουν τα καταστήματα στην Πάτρα, να λειτουργήσουν μόνο με click away στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνουν κλειστά στην Κοζάνη.


Επίσης, δεν αλλάζει κάτι με τις διαδημοτικές μετακινήσεις, δηλαδή θα επιτρέπονται μόνο τα Σαββατοκύριακα με τον κωδικό 6 στο 13033.


Επίσης, δεν ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα.


Για το λιανεμπόριο, στην Αχαΐα θα γίνεται όπως και στην Αττική μόνο με ραντεβού με click away και click inside και 1 άτομο ανά 25 τ.μ.


Τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν σε όλη την χώρα και θα λειτουργούν όπως ακριβώς και το λιανεμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365