Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ανοίγουν αύριο mall, κέντρα αισθητικής και Μ. Δευτέρα αγορές με click inside στην Θεσσαλονίκη

Η επιτροπή εξετάζει και τα μέτρα για την περίοδο του Πάσχα αλλά και το πως θα λειτουργήσει η εστίαση

Από το πρωί οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ειδικοί της επιτροπής ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των mall, των κέντρων αισθητικής αλλά και το μέτρο του click inside στο λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη.


Αυτό και έγινε. Η επιτροπή είναι ναι σε όλα. Έτσι ίσως και από αύριο ανοίγουν τα mall και τα Κέντρα Αισθητικής και από την Μεγάλη Δευτέρα οι αγορές με click inside στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Κοζάνη. Την απόφαση θα πάρει το υπουργείο Ανάπτυξης. 


Η επιτροπή εξετάζει και τα μέτρα για την περίοδο του Πάσχα αλλά και το πως θα λειτουργήσει η εστίαση που ανοίγει στις 3 Μαΐου. Ανακοινώσεις για όλα αυτά θα γίνουν το απόγευμα στην ενημέρωση των έξι από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365