Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου τρέλανε κόσμο - Με στολή oriental χόρεψε σέξι χορό της κοιλιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ενα διαφορετικό κλείσιμο στην εκπομπή της έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Μαλέσκου.


Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love it εμφανίστηκε στον πλατό φορώντας μια στολή oriental χορεύτριας και χόρεψε έναν σέξι χορό της κοιλιάς.


Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προλογίσει από την έναρξη της εκπομπής το θέμα για τον χορό της κοιλιάς και όπως φάνηκε φύλαγε για έκπληξη στους τηλεθεατές ότι θα χορέψει και η ίδια.


Ετσι χάρισε μοναδικά πλάνα στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με επαγγελματία χορεύτρια με φόντο τη θάλασσα της Σύρου, η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε το δικό της ρεσιτάλ χορού.


Φυσικά οι συνεργάτες της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει να λικνίζεται πολύ καλά υπό τους ήχους της ανατολίτικης μουσικής.


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365