Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΣΟΚ στο Survivor: Σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Μπόγδανου - Αποχωρεί με ασθενοφόρο (τρέιλερ)

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βλέπει τη Μαριαλένα να μιλάει μόνη της και να κάνει τον «σταυρό του» την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για τον στίβο μάχης για το αγώνισμα ασυλίας, ξεκινάει το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor».


Το αγώνισμα ασυλίας όμως επισκιάζεται από τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου.


Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται την ώρα της περιγραφής να λέει: «Άσχημο πέσιμο για τον Ηλία» και οι παίκτες και των δύο ομάδων «παγώνουν» και καταλαβαίνουν αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αφού λένε στον Ηλία Μπόγδανο να πάει στο γιατρό.


Τελικά ο Ηλίας αποχωρεί με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.


Το επεισόδιο κλείνει με το Συμβούλιο του νησιού, το οποίο θα εξελιχθεί σε κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον James Καφεντζή.


Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365