Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Δήμος Έδεσσας: Ανακοίνωση για αιτήσεις απαλλαγής από δημοτικά τέλη

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας σε εφαρμογή της από 20-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου (ΦΕΚ 68 Τεύχος Α’/20-3-2020) ενέκρινε ομόφωνα με την υπ’αριθμ.47/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του, την απαλλαγή  α) από το τέλος κοινόχρηστων χώρων (Β.Δ. 24.9/20.10.58 ) των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν τη λειτουργίας τους και β) από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού (Ν.25/75) των επιχειρήσεων που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω μέτρων αποτροπής διασποράς του κορονοϊού COVID -19. 


Η απαλλαγή αφορά στο χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί ενώ σε  περίπτωση που ήδη έχουν καταβληθεί ποσά που αφορούν τα παραπάνω τέλη, για ισόχρονο διάστημα με την απαλλαγή, θα συμψηφίζονται με τις επόμενες περιόδου αντίστοιχα ποσά.


Σύμφωνα με τα παραπάνω

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕΧΡΙ  ΤΙΣ  31 ΜΑΙΟΥ 2021


όλοι οι ενδιαφερόμενοι δημότες που διέκοψαν υποχρεωτικά τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους  να υποβάλλουν αίτηση απαλλαγής δημοτικών τελών  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ https://dt.govapp.gr/ με τους κωδικούς του taxisnet και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που παρέχονται για τους πολίτες στην ανωτέρω ιστοσελίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365