Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Η στιγμή που άγνωστος πυροβολεί το σπίτι του (video)

Το βίντεο δείχνει τον δράστη να βγάζει από μια τσάντα το όπλο

Τη στιγμή που άγνωστος πυροβολεί το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη κατέγραψαν κάμερες έξω από το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή.


Το βίντεο δείχνει τον δράστη να βγάζει από μια τσάντα το όπλο (πιθανότατα καλάσνικοφ) και να πυροβολεί την πύλη του σπιτιού.


Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης, κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής την αστυνομία καταγγέλλοντας πως «έπεσαν» πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του, στον Διόνυσο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες, κάποιους στο φυλάκιο και κάποιους στην είσοδο του σπιτιού.


Η Ασφάλεια μεταβαίνει στο σημείο για να τους περισυλλέξει και να προχωρήσει στην συνέχεια στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο τα ευρήματα μπορούν να «δώσουν» τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365