Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Σκύδρα: Αγρότες σε απόγνωση – Διαμαρτυρία με τα τρακτέρ στους δρόμους (video)

Οι πλατείες των χωριών του Δήμου Σκύδρας γέμισαν τρακτέρ

Έβγαλαν τα τρακτέρ οι αγρότες του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καταστροφές που υπέστησαν από τον παγετό που έπληξε τη Βόρεια Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες…


Ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου του Δήμου Σκύδρας, Παναγιώτης Πασάκης, τονίζει στο GRTimes ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, με τους αγρότες να προχωρούν αύριο σε πορεία διαμαρτυρίας.


Οι πλατείες των χωριών του Δήμου Σκύδρας του Νομού Πέλλας, γέμισαν τρακτέρ κατόπιν καλέσματος του αγροτικού συλλόγου, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις ζημιές που έχουν υποστεί από τον παγετό που έπληξε τις καλλιέργειες της Β. Ελλάδας και να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις τους.


Η σφοδρή κακοκαιρία που τάραξε την Β. Ελλάδα, με την θερμοκρασία να φτάνει και τους -5 βαθμούς Κελσίου στις 24, 25, 26 Μαρτίου, οδήγησε σε ανυπολόγιστες καταστροφές των καλλιεργειών ροδάκινων, κερασιών, βερίκοκων, δαμάσκηνων, αχλαδιών και μήλων. Ταυτόχρονα, ζημιές έχουν υποστεί και τα αμπέλια, ενώ η κακοκαιρία στις 8 και στις 9 Απριλίου, ήρθε να δώσει το τελειωτικό χτύπημα.



GRTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365