Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

«Η Ιωάννα μου έγινε ένας άγγελος» – Ραγίζει καρδιές και δίνει απαντήσεις η μητέρα της 11χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του παιδιού της, η μητέρας της 11χρονης Ιωάννας μιλάει για όλους και για όλα. Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη περιοχή στα Χανιά. Το απόγευμα η κηδεία της…


«Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα με προστατεύει» λέει αρχικά η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας στην εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και περιέγραψε τα εφιαλτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Από τη στιγμή που η κόρη της εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβέστη.


«Το παιδί έφυγε για μια βόλτα το βράδυ της Τετάρτης και όταν άρχισαν να περνούν οι ώρες βγήκα για να την ψάξω. Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Δεν ήταν κλειστό και έτσι πίστευα πως η Ιωάννα βρισκόταν κάπου και το είχε στο αθόρυβο. Επέστρεψα κάποια στιγμή σπίτι καθώς πίστευα πως η Ιωάννα θα είχε γυρίσει. Την επόμενη μέρα το πρωί πήγα στην αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνιση»


Οι έρευνες της αστυνομίας

Απαντήσεις στα αίτια της μοιραίας πτώσης, απο βράχια ύψους περίπου 20 μέτρων, στην περιοχή των Αγίων Αποστολών στα Χανιά, που στοίχισε τη ζωή στην 11χρονη Ιωάννα προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Οι πρωτες ενδειξεις τόσο από το σημείο της τραγωδίας όσο και οι πληροφορίες που φτάνουν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές,  φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα, να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικης ενεργειας.


Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι πως παρα το γεγονός ότι το κοριτσάκι, έφυγε για βόλτα από το σπίτι του στις 20.00 το βραδυ της Τρίτης (25-05-2021), η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης. 15 ώρες μετά δηλαδή η μητέρα της μικρής Ιωάννας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι η κόρη της αγνοούνταν.


Η 11χρονη που εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στην βραχώδη περιοχή εφερε αρκετά τραυματα λόγω της σφοδρής πτώσης. Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο, πηγες του newsit.gr αναφερουν πως βρέθηκαν τα ακουστικά της Ιωαννας και μια σακούλα με φαγητό. Τα σενερια που εξετάζονται απο την ΕΛΑΣ είναι αν η 11χρονη είχε κάποιο λόγο που την ώθησε να πέσει στο κενό ή αν πρόκειται για ενα τραγικό δυστυχημα που της στοίχισε τη ζωή.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μητέρα της, με την οποια ζούσε το κοριτσάκι, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα της. Στην οικογένεια υπηρχαν σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα της Ιωάννας να είναι γνώριμος της αστυνομιας στην περιοχή.


Είναι χαρακτηριστικό το σοβαρό επεισόδιο πριν από λίγα χρόνια στο σχολείο των παιδιών. Όταν ο πατέρας τους, πήγε να τα πάρει χωρίς να έχει άδεια και ξυλοκόπησε άγρια την δασκάλα που προσπάθησε να τον σταματήσει. Σκληρές εικόνες μπροστά στην Ιωάννα και τα αδέρφια της. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο τι είχε συμβεί τότε…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365