Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ήττα του Αλμωπού από τον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 2 - 0

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365 από τον Βόλο

Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος έχασε εκτός έδρας με σκορ 2 - 0, από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσίασε μέτριο πρόσωπο και δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.


Ο Βόλος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά στο 13' ο Γιαννίτσης έκανε το 1 - 0, ενώ στο 54' ο Νικλητσιώτη διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0. Οι φιλοξενούμενοι είχε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να βρουν στόχο.


Ο Αλμωπός με αυτό το αποτέλεσμα παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και χρειάζεται βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Για καλή τύχη των κυανόλευκων, Απόλλων Πόντου και Τρίγλια έχασαν στα σημερινά παιχνίδια τους, ενώ ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος μέσα στην Κοζάνη.


Φάσεις και γκολ:


6′ Ο Κουρούπης εκτέλεσε το κόρνερ ο Μιγκέλ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.


13′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Φιλίποβιτς με όμορφο ψαλιδάκι πάσαρε στον Γιαννίτση ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Π.Α.Ε. Ολυμπιακος Βολου – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας | Λουτρα Ποζαρ 1-0


21′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κουρούπη, μπλόκαρε ο Ξενοδόχοβ.


28′ Καλό σουτ του Μάνιου η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ξενοδόχοβ.


34′ Ο Πέττας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά άργησε να πλασάρει και κόπηκε από τους αμυνόμενους.


42′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου η μπάλα λίγο άουτ.


53′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Τσαγκαλίδης σέντραρε ο Παπαδημητρίου την πρώτη στιγμή έκανε τσαφ και η μπάλα στρώθηκε στον Νικλητσιώτη ο οποίος με κενή εστία πλάσαρε για το 2-0. Έντονες διαμαρτυρίες από το πάγκο της ομάδας μας για φάουλ στην αρχή της φάσης.


58′ Καλό σουτ του Κόλα η μπάλα λίγο άουτ.


66′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ. Μετά από απίθανο συνδιασμό Πέττα, Κολτσίδα, Ρογγότη στα αντίπαλα καρέ, ο τελευταίος δεν κατάφερε να πλασάρει ανενόχλητος από την μικρή περιοχή.


69′ Ωραίο γυριστό σουτ του Λουσέρο η μπάλα στο πλαϊνό διχτάκι.


84′ Δυνατό σουτ του Βασιλούδη απέκρουσε δύσκολα ο Μένιος.


88′ Χαμένο τετ α τετ για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Βασιλούδη απέκρουσε ο Μένιος.


Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (50’ λτ Βασιλούδης), Νικλητσιώτης (62’ Ρόκας), Κόλα, Παπαδημητρίου (85’ Ερέρα), Κατσούκης (85’ Χολέβας), Βουκελάτος (46’ Τσαγκαλίδης).


Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, Μάνιος (65’ Λουσέρο), Ρογγότης, Μεντής (79’ Κιουλτζόπουλος), Αμαραντίδης (65’ Έππας), Γκέσιος (77΄Χαντζάρας), Μιγκέλ (79’ Λόμπα), Πέττας, Κολτσίδας.


Αποτελέσματα:

Πιερικός – Απόλλων Πόντου 3 - 0


Ολυμπιακός Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 2 - 0


Καβάλα – ΠΟ Τρίγλιας 3 - 1


ΑΕΠ Κοζάνης – Θεσπρωτός 1 - 1


ΝΠΣ Βέροια – Πανσερραϊκός  1-0


Βαθμολογία:





Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365 από τον Βόλο:








1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365