Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Σχολεία: Κοντά στα 3.000 τα θετικά self test - Θετικά και στην Π.Ε. Πέλλας

Όποιος εμφανίζει θετικό self test θα πρέπει στην συνέχεια να υποβάλλεται σε μοριακό τεστ κορονοϊού

Πλησιάζουν τις 3.000 τα θετικά self test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στα σχολεία σε πρωτοβάθμια – δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αυτά είναι που είχαν δηλωθεί για σήμερα στην πλατφόρμα. Πάντως, όπως είναι γνωστό όποιος εμφανίζει θετικό self test θα πρέπει στην συνέχεια να υποβάλλεται σε μοριακό τεστ κορονοϊού.


Ο συνολικός αριθμός μαθητών εκπαιδευτικών και άλλων εργαζομένων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση φτάνει τα 1,7 εκατομμύρια άτομα.


Σημειώνεται ότι μόνο για την έναρξη της εβδομάδας επιτρέπεται σε όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στην πλατφόρμα λόγω προβλημάτων να έχουν γραπτή δήλωση του αποτελέσματος.


Μέχρι αυτή την ώρα τα θετικά τεστ που έχουν βρεθεί στην Π.Ε. Πέλλας και έχουν δηλωθεί στην πλατφόρμα,  είναι κάτω από 10.

1 σχόλιο:

  1. Δοκιμάστε self test με κόκα κόλα βγενει θετικό 😂😂😂 άρα κόκα κόλα τέλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365