Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Η σπαρακτική ανάρτηση του 32χρονου πιλότου για την Κάρολαϊν

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές τις επτά σπαρακτικές λέξεις, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, την άτυχη γυναίκα θύμα ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.


Ο 32χρονος πιλότος, ο άνθρωπος που δέχτηκε πρώτος την επίθεση των ληστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της στην Αλόννησο.


Συνόδευσε τις επτά σπαρακτικές λέξεις του με μια φωτογραφία από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους: από το γάμο τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας.


Είναι και οι δυο χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της και με την ανθοδέσμη της στα χέρια, κρατά σφιχτά το χέρι του έρωτα της ζωής της.


Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν και θα τους οδηγήσουν στη λύση και στις συλλήψεις.


Μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί ξανά στην ασφάλεια για μια νέα κατάθεση και με την ελπίδα πως θα μπορέσει να θυμηθεί οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.




1 σχόλιο:

  1. Καλο παράδεισο να εχει δύναμη στο παλικάρι να συνεχίσει την ζωή του πλαι στο παιδάκι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365