Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Δεν τα κατάφεραν οι Σαρακηνοί στην Μηχανιώνα, ήττα με 2 - 1

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Την ήττα γνώρισε η Θύελλα Σαρακηνών στην Μηχανιώνα με σκορ 2 - 1 στο μεγάλο ντέρμπι της Γ' Εθνικής.


Οι παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη στάθηκαν πολύ καλά στην αναμέτρηση, μία όμως κακή στιγμή και απανωτά λάθη στην ίδια φάση στέρησαν ένα καλό αποτέλεσμα από τους Πειρατές.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του κορυφαίου της αναμέτρησης Τοπούζη στο 27'. Οι Σαρακηνοί ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι που Βαγγέλη Γεωργίου στο 40', το οποίο κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Κιόρτσης.

Στο 66' λεπτό έγινε η φάση που ουσιαστικά σημάδεψε την αναμέτρηση. Ενώ οι Σαρακηνοί είχαν την κατοχή της μπάλας έξω από την περιοχή της Μηχανιώνας, έγινε ένα λάθος, βγήκε η μπαλιά αντεπίθεσης στον Τοπούση, ο τερματοφύλακας Τόλιος έκανε μία πολύ κακή αχρείαστη έξοδο 35 μέτρα μακριά από την εστία του, ο επιθετικός της Μηχανιώνας τον πέρασε και πλάσαρε, με το νεαρό Τράκα και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα να κάνει χέρι, με τον διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών και τον ποδοσφαιριστή της Θύελλας να αποβάλλεται. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξανθόλουπος ο οποίος σημείωσε το 2 - 1.


Από κει και πέρα έγινε ένα παιχνίδι ροντέο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει και το 2 - 1 να μένει ως το τέλος.


Με αυτή την ήττα οι Σαρακηνοί έμειναν στους 23 βαθμούς, ενώ η Μηχανιώνα ανέβηκε μόνη πρώτη στους 25 βαθμούς. Η Μηχανιώνα και ο Αγροτικός Αστέρας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, το μεταξύ τους.


Οι Πειρατές παραμένουν στο κόλπο της κορυφής και χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365