Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

36χρονη στην Θεσσαλονίκη έστησε την απαγωγή της και ζητούσε λύτρα από συγγενείς της

Μπροστά σε μία απίθανη υπόθεση βρέθηκε η αστυνομία της Θεσσαλονίκη

Εκτός από την 36χρονη που συνελήφθη, αναζητείται και ο 30χρονος συνεργός της.


Μπροστά σε μία απίθανη υπόθεση βρέθηκε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, καθώς κατάφερε να εξιχνιάσει μία υπόθεση απαγωγής που ήταν σκηνοθετημένη από το ίδιο το θύμα.


Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η συνεργασία αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής – Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της.


Το κουβάρι της υπόθεσης λοιπόν άρχισε να ξετυλίγεται χθες το πρωί όταν τα δύο θύματα δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος αξίωσε εκβιαστικά 3.000 ευρώ, λέγοντας πως έχει απαγάγει την 37χρονη που ήταν ανιψιά και ξαδέλφη τους αντίστοιχα.


Στο πλαίσιο ερευνών λοιπόν, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε σε ΚΤΕΛ  που έκανε την διαδρομή από Σέρρες-Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε πως δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά ήταν σε συνεννόηση με τον δράστη, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365