Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Πότε ανοίγουν μουσεία, σινεμά, εκδηλώσεις, θέατρα και αθλητικές ακαδημίες – Οι εισηγήσεις των ειδικών

Οι εισηγήσεις των ειδικών

Η επιτροπή των ειδικών συνεδριάζει από το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) για να χαράξει τον νέο οδικό χάρτη για τα όσα θα ανοίξουν μετά τις 15 Μαΐου. «Επιστρέφουν» συναυλίες, παραστάσεις και μουσεία.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισηγήσεις των ειδικών είναι να ανοίξουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου, όπως ήταν η πρόταση της υπουργού Πολιτισμού, ενώ θα ακολουθήσουν θερινά σινεμά, παραστάσεις και συναυλίες.


Μια εβδομάδα μετά τα μουσεία, δηλαδή στις 21 Μαΐου, θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά.


Στις 28 Μαΐου η εισήγηση είναι να ξεκινήσουν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, πάντα σε ανοιχτούς χώρους. 


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απόφαση ή κάποια εισήγηση για το αν όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα έχουν “free pass” σε συναυλίες, θέατρα και θερινά σινεμά και αν για τους μη εμβολιασμένους θα ζητείται self test. Είναι, πάντως, ένα ενδεχόμενο που δεν έχει αποκλειστεί και είναι στο τραπέζι προς συζήτηση. 


Όσον αφορά στις αθλητικές ακαδημίες, θα ξεκινήσουν από 17 Μαΐου, σε ανοιχτούς χώρους, με γκρουπ έως 10 άτομα και για τρεις εβδομάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365