Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Βύντρα: Συνεχίσει και τη νέα σεζόν στα 41 του χρόνια

Ο συντοπίτη μας Λουκάς Βύντρα θα γίνει ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης όλων των εποχών

Ο Λουκάς Βύντρα παραδέχτηκε πως θα συνεχίσει σίγουρα και τη νέα σεζόν παρά το γεγονός πως βαδίζει προς το 41ο έτος της ηλικίας του, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Λαμία.


Ο συντοπίτη μας Λουκάς Βύντρα θα γίνει ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζοντας να αγωνίζεται και στην περίοδο 2021-22, καθώς θα φτάσει τα 41 χρόνια ζωής, και με δηλώσεις που έκανε μετά το Απόλλων Σμύρνης - Λαμίας (0-1) για τα play outs της Super League Interwetten, ξεκαθάρισε πως αντέχει ακόμα.


"Θα έχουμε Βύντρα στο νέο πρωτάθλημα. Χωρίς Βύντρα δεν γίνεται πρωτάθλημα. Νομίζω αντέχω έναν χρόνο ακόμα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε ότι είμαι έφηβος; Καλό αυτό, είμαστε σε καλό δρόμο", τόνισε αρχικά στην καμέρα της Nova ο μπακ της Λαμίας, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς το ποδόσφαιρο, απάντησε:


"Φυσικά και τη σκέφτομαι. Δεν είναι πως όταν σταματήσω θα τρελαθώ. Νομίζω πως το έχω μελετήσει καλά, στην πράξη δεν ξέρω πως θα βγει. Είμαι κατασταλαγμένος πως κάποια στιγμή θα σταματήσω και θα ακολουθήσω έναν ξεχωριστό διαφορετικό δρόμο".


Όσο για το πού θα τον βρει η νέα σεζόν, στην Λαμία ή σε κάποια άλλη ομάδα απάντησε: "Δεν ξέρω αν η επόμενη σεζόν θα με βρει στην Λαμία, θα μιλήσουμε με τον κύριο Γρηγορίου, τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αν η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία, χρονιά με χρόνια θα βλέπουμε".

2 σχόλια:

  1. Χαιρόμαστε που είσαι από τον τόπο μας και σε καμαρώνουμε να φανταστείς ότι προχτές γυρνώντας από το σχολείο με τον γιο μου τον Ανασταση του μίλαγα για σένα.Να είσαι γερός και δυνατός μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπουδαίος.Μένει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365