Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Πέλλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 68χρονης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων

Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας από την Πέλλα, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.


Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων, όπως μετέδωσε το Open.


Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου.


«Προς το παρόν η αρχική εκτίμηση και μάλιστα σε απόλυτη συμφωνία με την συνάδελφο που έκανε την νεκροψία-νεκροτομή είναι πως η 68χρονη έφυγε από ισχαιμία μυοκαρδίου, όμως θα διερευνηθεί περαιτέρω καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν και οι εργαστηριακές εξετάσεις για να είμαστε απολύτως βέβαιοι. Όσο για το αν η ισχαιμία μυοκαρδίου είναι παρενέργεια του εμβολίου, ακόμα μελετάται η διαδικασία της τέταρτης φάσης που βρίσκονται τα εμβόλια, όπως και όλα τα φάρμακα.


Κάθε επιπλοκή δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις και οι ιστολογικές-τοξικολογικές. Οι ιστολογικές θα δώσουν όλες τις απαντήσεις», δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365