Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας για την Ημέρα της Μητέρας

Δελτίο Τύπου

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που τιμούμε τις Μητέρες, δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως συμβολική. Βιολογικές μητέρες, θετές μητέρες, θείες, γιαγιάδες και νονές, όποια Μητέρα κι αν σκέφτεστε. 


Αφιερώστε λίγο χρόνο, για να θυμηθείτε τις μητέρες που μας μεγάλωσαν, των οποίων οι μεγάλες καρδιές μας συντηρούσαν, και τις οποίες νοσταλγούμε κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είμαστε. Ελπίζω ότι θα αφιερώσετε λίγο χρόνο για να πείτε ευχαριστώ στις γυναίκες της ζωής σας που σας αγαπούν, όπως μόνο αυτές ξέρουν.

Ένα λουλούδι ως δώρο είναι πάντα καλή ιδέα. Αλλά ελπίζω ότι σε αυτήν την Ημέρα της Μητέρας, θα δεσμευθούμε να κάνουμε περισσότερα από αυτό: Μέσα από πράξεις που ταιριάζουν με τα λόγια μας, ας δώσουμε στις μητέρες τον σεβασμό που τους αξίζει, να δώσουμε σε όλες τις γυναίκες την ισότητα που τους αξίζει και να δώσουμε σε όλους τους γονείς την υποστήριξη που χρειάζονται στους πιο σημαντικούς ρόλους τους. Το να διασφαλίσουμε τη σωστή μεταχείριση είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε

Αυτή την Ημέρα της Μητέρας, πείτε στις μητέρες σας «σ 'αγαπώ» και ας βεβαιωθούμε ότι θα δείξουμε αυτήν την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση μέσω πράξεων σεβασμού και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο από τις μητέρες μας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365