Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Αλμωπός και Σαρακηνοί: Δίνουν τα ματς της χρονιάς σήμερα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια δίνουν οι ομάδες της Αλμωπίας σήμερα. Για το Πρωτάθλημα της Football League ο Αλμωπός και για την Γ' Εθνική οι Σαρακηνοί. 

Οι κυανολευκοι θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ουραγό Κοζάνη και με νίκη ουσιαστικά θα κλειδώνουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είναι σε μεγάλη φόρμα, προέρχεται από σημαντικές νίκες και με όπλο την ψυχολογία, αλλά και το φορμάρισμα σημαντικών παικτών έχει σκοπό τη νίκη παραμονής.

Δείτε την βαθμολογία της Football League:




Οι Πειρατές των Σαρακηνών είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι περισσότερο από την δεύτερη Μηχανιώνα, την οποία αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας. Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη έχει δείξει ψυχή και καρδιά, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πάει σήμερα στην Μηχανιώνα για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της. Με νίκη θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για κάτι τέτοιο.

Δείτε την βαθμολογία της Γ' Εθνικής




Και τα δύο παιχνίδι θα ξεκινήσουν στις 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365