Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 13/5 Κριός 

Μαζέψτε τα κοινωνικά φτερά σας και προσγειωθείτε, αγαπητοί Κριοί! Ακόμα και μέσα στην πανδημία καταφέρατε να διατηρήσετε τις σημαίνουσες επαφές σας, με τη βοήθεια του Δία στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας. Αλλά τώρα ο παντοδύναμος πλανήτης θα διαμείνει για τρεις μήνες στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και των λήξεων.
Είναι η ιδανική στιγμή να συνειδητοποιήσετε πόσα έχετε πετύχει και τι σας απομένει. Απαλλαγείτε από ό,τι δεν είναι αποδοτικό πλέον, ανοίξτε χώρο για τις συναρπαστικές εξελίξεις που σας προσεγγίζουν… Θα τις βιώσετε όταν ο Δίας επιστρέψει στον Υδροχόο, μεταξύ 28 Ιουλίου και 28 Δεκεμβρίου!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πόση «δουλειά» έχετε κάνει για τη ζωή σας τους τελευταίους έξι μήνες, αγαπητοί Ταύροι; Σίγουρα βιώσατε καίριες επιφοιτήσεις, με τον Δία στον Υδροχόο και τη ζώνη σας της καριέρας.
Τώρα θα αρχίσετε να χτίζετε πάνω σε όσα στήσατε, με τον πλανήτη της διεύρυνσης στους Ιχθύες και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας.
Η διανομή του εδώ μέχρι τις 28 Ιουλίου, είναι η πρώτη μετά τον Ιανουάριο του 2011… Και εσείς σοφότεροι, θα πάρετε τα ηνία της οικοδόμησης μιας ισχυρής ομάδας. Με όπλα την τεχνολογία και τη σύνεσή σας, βάλτε σε κίνηση τα σχέδια διεύρυνσής σας!

ζώδια σήμερα 13/05 Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για απογείωση, αγαπητοί Δίδυμοι! Μετά από έξι μήνες διεύρυνσης των προσωπικών σας οριζόντων, ο Δίας της αφθονίας περνά στους Ιχθύες και τον επαγγελματικό 10ο Οίκο σας. Μέχρι τις 28 Ιουλίου τα εγχειρήματά σας λαμβάνουν πράσινο φως, χωρίς να αποκλείεται να περάσετε σε νέα επίπεδα επιτυχιών. Αφού επιβεβαιώσετε τους στόχους σας, αξιοποιήστε τον καινοφανή ενθουσιασμό για να τους δώσετε σάρκα και οστά. Μην εκπλαγείτε αν αποκτήσετε επαφές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέχρι να επιστρέψει ο Δίας στον Υδροχόο από 18 Ιουλίου μέχρι 28 Δεκεμβρίου!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αγνοήστε κάθε αρνητισμό και εστιάστε στα προσωπικά σας οράματα! Ο παντοδύναμος Δίας περνά στους Ιχθύες και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, των ταξιδιών και της μάθησης. Η ανάγκη σας θα είναι να διευρύνετε το οπτικό και γνωστικό σας πεδίο με ενθουσιασμό και μεγάλα όνειρα… Εκείνα που λέγατε ότι θα πραγματώσετε «κάποια μέρα». Αυτή η μέρα καταφτάνει ορμητικά, στο διάστημα μέχρι τις 28 Ιουλίου! 

ζώδια σήμερα 13/05 Λέων

Πόσο έντονα μπορούν να γίνουν τα αισθήματά σας, αγαπητοί Λέοντες; Ίσως να ξεπεράσουν όσα νομίζετε, καθώς ο πληθωρικός Δίας περνά στους Ιχθύες και τον 8ο Οίκο σας του βάθους! Μέχρι τις 28 Ιουλίου θα σας ενδιαφέρει η ουσία και όχι η επιφάνεια, γι’ αυτό θα αποζητάτε τις ψυχικές και διεγερτικές επαφές ή συμπράξεις. Διοχετεύστε την πνευματική σας διαύγεια στην αναζήτηση απαντήσεων για ερωτήματα ζωής και στήστε δεσμούς με γερά θεμέλια!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι συμπράξεις κυριαρχούν στη σκέψη σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο επεκτατικός Δίας της εύνοιας περνά στους Ιχθύες, απ’ όπου θα ενισχύσει τον 7ο Οίκο σας των δυναμικών διδύμων για τρεις μήνες. Ο μεγαλόψυχος πλανήτης δεν έχει βρεθεί σε αυτή την πτυχή σας από το 2011, γι’ αυτό όλα μπορεί να κινηθούν γρήγορα και χαρωπά μέχρι τις 28 Ιουλίου. Αν είστε αδέσμευτοι, τώρα θα αλλάξει αυτό το δεδομένο ή θα απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Οι δεσμευμένοι θα θέλετε να πειραματιστείτε με το ταίρι σας, ίσως ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας

ζώδια σήμερα 13/05 Ζυγός

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε για την προσωπική σας ευμάρεια, αγαπητοί Ζυγοί! Μετά από έξι μήνες διαμονής στον Υδροχόο, ο πολυδιάστατος Δίας σας στρέφει τώρα σε ένα σταθερό πρόγραμμα για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση: Περνά στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και να οραματιστείτε, μπορείτε και να το κάνετε πράξη… Και η αρμονική ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να οραματιστεί τα πάντα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε κάποια «οικιακά» σχέδια, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορεί σύντομα το σπιτικό σας να μετατραπεί σε επίκεντρο δημιουργίας: Ο Δίας της αφθονίας περνά στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας της φήμης και της έκφρασης. Χωρίς να προσπαθήσετε καν, μπορείτε να προωθήσετε και να γνωστοποιήσετε τα ταλέντα σας… Και μην διστάσετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα μικρόφωνα και προβολείς. Ακόμα και η προσωπική σας ζωή θα γίνει πιο ενθουσιώδης, γι’ αυτό αρχίστε να οργανώνετε αναλόγως την γκαρνταρόμπα σας- δεσμευμένοι και αδέσμευτοι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν υπήρχαν σύνορα στις επικοινωνίες σας τους τελευταίους έξι μήνες… Ευγενική προσφορά του εκφραστικού Δία στον Υδροχόο! Αλλά τώρα ο επεκτατικός πλανήτης περνά στους Ιχθύες και θα φορτίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η προσοχή σας θα στραφεί σε θέματα που αμελήσατε ή εντοπίσατε υπό τον περιορισμό της πανδημίας. Οραματιστείτε τη διαχείρισή τους και έχετε τη δυναμική να τα υλοποιήσετε τους επόμενους τρεις μήνες. Ακόμα και οι προσωπικές σας σχέσεις θα δεχθούν αλλαγές, στοχεύοντας πλέον στην ποιότητα αντί για την ποσότητα για τους στενούς δεσμούς σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Καιρός να αναθεωρήσετε τις επικοινωνιακές συνήθειές σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο επεκτατικός Δίας θα πυροδοτεί τον 3ο Οίκο σας της έκφρασης και της κοινότητας μέχρι τις 28 Ιουλίου. Πρόκειται για την πλέον αίσια μετάβασή του για εσάς, ειδικά για τους τομείς των πωλήσεων και της προώθησης αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για τους επόμενους τρεις μήνες προσεγγίστε τους κατάλληλους συμβούλους, που θα αναβαθμίσουν τους τρόπους προβολής σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αναζητήστε το χρήμα, αγαπητοί Υδροχόοι! Κάνατε ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό σας τους τελευταίους έξι μήνες, χάρη στον Δία της διεύρυνσης που διέμενε στα εδάφη σας. Βρήκατε νέους στόχους και ξεκαθαρίσατε τα προσωπικά σας ζητούμενα. Τώρα ο πλανήτης της αφθονίας περνά στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και της δουλειάς. Δεν έχει βρεθεί σε αυτό τον τομέα σας από το 2011 – και πλέον είστε εντελώς διαφορετικοί… Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να γεμίζετε το ταμείο σας. Και μέχρι τις 28 Ιουλίου θα αποκτήσετε νέες πηγές εισοδήματος αλλά και αυτοπεποίθησης! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ετοιμαστείτε να διαχειριστείτε μια «καυτή» αποστολή – που ίσως αναμένετε εδώ και 10 χρόνια! Ο Δίας της αφθονίας βγαίνει από τον ενδοσκοπικό 12ο Οίκο σας και θα διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 28 Ιουλίου. Αυτή είναι η έναρξη μιας περιόδου γεμάτης ζωτικότητα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσετε και να αναμένετε να έρθουν τα «δώρα» του… Καλείστε να δράσετε ακόμα και με τολμηρά ρίσκα, καθώς θα έχετε πληθώρα ευκαιριών για να επανιδρύσετε τη ζωή σας. Εναπόκειται σ’ εσάς να τις εντοπίσετε και να τις αδράξετε. Να θυμάστε ότι ο Δίας θα κάνει μια διακοπή στη διαμονή του στα ύδατά σας – αλλά θα επιστρέψει στις 28 Δεκεμβρίου και για το μεγαλύτερο μέρος του 2022… Αξιοποιήστε όλη αυτή την τύχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365