Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Δ. Γιάννου για το έγγραφο του Υπουργείου για μειονοτική «Μακεδονική» γλώσσα στην Αριδαία: Ένα έγγραφο που μας ντροπιάζει όλους!

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας:


ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ


Ένα έγγραφο που μας ντροπιάζει όλους!

Εμείς οι Έλληνες Μακεδόνες γνωρίζουμε τον πολιτισμό μας! 

Ο Δήμος Έδεσσας είχε αρνηθεί να παραχωρήσει αίθουσα στον σύλλογο Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας «Κρστε Μισιρκοβ» για διδασκαλία της δήθεν γλώσσας τους. 

Μία είναι η γλώσσα των Μακεδόνων, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μάλλον το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού δεν έψαξε να βρει τι πρεσβεύει ο συγκεκριμένος σύλλογος και τον έχει εντάξει στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων της χώρας μας.

Ζητούμε την άμεση αντίδραση των Μακεδόνων Βουλευτών και της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ντροπή! Βρείτε τρόπο να ανακαλέσετε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365