Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Έκτακτη Οικονομική Επιτροπή - Διαβάστε τους λόγους

Δελτίο Τύπου

Καλείστε να συμμετέχετε στην έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00μ.μ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4682/2020 με τον οποίο κυρώθηκε η από 11.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) και του Ν.4684/2020 με τον οποίο κυρώθηκε η από 30.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν , καθώς και τη με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 16320 ΚΥΑ (ΦΕΚ 996/Β΄/13-03-2021) και το άρθρο 77 του Ν.4555/2018, για τη λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1 Έγκριση της με αρ. 17/2021 μελέτης του Οριζόντιου Υποέργου με τίτλο «Έργα σύνδεσης, μεταφοράς, αποκατάστασης δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας (ΟΚΩ) στο Δήμο Αλμωπίας» στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Αλμωπίας»

2 Έγκριση της με αρ. 12/2021 μελέτης με τίτλο:   «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμωπίας»

3 Έγκριση της με αρ. 18/2021 μελέτης με τίτλο: Δράσεις Ενημέρωσης – Πληροφόρησης – Ευαισθητοποίησης πληθυσμού για την πράξη με τίτλο «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμωπίας», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

4 Ακύρωση της με αρ. 153/2021 (ΑΔΑ:ΨΡΜ2ΩΨΩ-9ΚΞ) απόφασης ΟΕ και λήψη εκ νέου απόφασης με τίτλο: «Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο : «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Γωνιών Ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας » στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ04 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας: «Περιβάλλον» με Τίτλο: «Χωριστή συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων» και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης»

5 Ακύρωση της με αρ. 154/2021 (ΑΔΑ: 6Ν1ΕΩΨΩ-ΖΑΓ) απόφασης ΟΕ και λήψη εκ νέου απόφασης με τίτλο : «Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ05 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με Τίτλο: «Ανάπτυξη της υπαίθρου- Αγροτική Οδοποιία» και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης ΑΤ05»

6 Ακύρωση της με αρ. 157/2021 (ΑΔΑ: ΩΘΞΩΩΨΩ-ΘΨΙ) απόφασης ΟΕ και λήψη εκ νέου απόφασης με τίτλο: «  Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο : «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Αλμωπίας» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ12 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας Προτεραιότητας: «Περιβάλλον» με Τίτλο: «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης ΑΤ12»

7 Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με  την «Αίτηση ασφαλιστικών Μέτρων» (αρ.πρωτ. 7673/6-5-2021 δικό μας) ενώπιον του Συμβούλιου Επικρατείας

8 Διαβίβαση εισηγητικής έκθεσης για διαδικασία διαπραγμάτευσης / απευθείας ανάθεσης βάσει της 34/2021 μελέτης με τίτλο «Προμήθεια Καυσίμων» για τις ανάγκες του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας ποσού 24.799,06€.



Η έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιείται για τους εξής λόγους:

α. Για τα πρώτα (1ο - 6ο) έξι θέματα, διότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», η οποία είναι η 31/05/2021 σε συνδυασμό με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των διαδικασιών προετοιμασίας και κατάθεσης εμπροθέσμως των προτάσεων του δήμου, για ένταξη και χρηματοδότηση στο εν λόγω πρόγραμμα.

β. Για το 7ο , διότι η ημερομηνία που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, 17/05/2021 σε συνδυασμό με το χρόνο που απαιτείται για την προετοιμασία δικηγόρου για να υποστηρίξει την άποψη της Αναθέτουσας Αρχής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


γ. Για το 8ο θέμα , λόγω μη επαρκών διαθέσιμων καυσίμων απαραίτητων για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και των μηχανημάτων έργου του Δήμου Αλμωπίας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

 ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ


2 σχόλια:

  1. Quiz: Μπορείτε να βρείτε έστω και μία οδική διαγράμμιση στο κέντρο της Αριδαίας(άσχετο)...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαλια μπαλια τρυπα μονοδρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365