Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Πάλεψε αλλά έχασε στην Καβάλα ο Αλμωπός - Έμπλεξε σε περιπέτειες

Ο Αλμωπός παρέμεινε στους 6 βαθμούς

Άλλη μια ήττα γνώρισε σήμερα ο Αλμωπός, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 2 - 1 από την Καβάλα, για την ένατη αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη παρουσίασε κακό πρόσωπο στα πρώτα 60' λεπτά της αναμέτρησης, ενώ στο τέλος προσπάθησε για την ισοπαλία χάνοντας ευκαιρίες, ενώ δεν της δόθηκε στο 2 - 0 καθαρό πέναλτι.


Ο προβληματισμός στον σύλλογο είναι μεγάλος με τον Αλμωπο να μπλέκει σε περιπέτειες, αφού δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα πάρα τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας.


Ο Αλμωπός παρέμεινε στους 6 βαθμούς και τον πλησίασε ο Απόλλων Πόντου ο οποίος έφτασε τους 5.


Φάσεις και Γκολ:


3′ ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για τον Αλμωπο με την έναρξη της αναμέτρησης μετά από σουτ του Μάνιου από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Κυρίτσης.


9′ Κεφαλιά του Μουτζούρη μετά από εκτέλεση κόρνερ απέκρουσε ακόμη μια φορά ο Κυρίτσης.


ΔΥΟ ΓΚΟΛ για την Καβάλα σε 3 λεπτά. Ο Κόκκορης σέντραρε από τα αριστερά και ο Αδαμάκης με προβολή έκανε το 1-0 στο 15′ και στο 18′ μετά από σύγχηση στην άμυνα της ομάδας μας ο Γαβριηλίδης έκανε το 2-0. Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας Λουτρα Ποζαρ 2-0.


26′ Καλή στιγμή για την ομάδα μας μετά από σουτ του Πέττα η μπάλα κόντραρε στα σώματα και απομακρύνθηκε από τα αντίπαλε καρέ.


31′ Καλή στιγμή για την Καβάλα. Η κεφαλιά του Κόκκορη κατέληξε λίγο άουτ.


33′ Ακόμη μια καλή στιγμή για την ομάδα της Καβάλας. Ο Γαβριηλίδης σέντραρε υπέροχα στην άμυνα του Αλμωπού και ο Κόλλας με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει.


36′ Πολύ καλό σουτ του Ασλαμπάλογλου η μπάλα λίγο άουτ.


53′ ΜΕΓΑΛΗ στιγμή για την ομάδα μας. Ο Γκαγιέγος σέντραρε στην περιοχή της Καβάλας Ο Λόμπα με προβολή προσπάθησε να μειώσει στο σκορ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε λίγο πριν περάσει την τελική γραμμή του τέρματος.


65′ Πολύ καλό σουτ του Γκαγιέγιος μπλόκαρε ο Κυρίτσης.


70′ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΎ. Ο Λουσέρο σούταρε η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και η μπάλα κόντραρε σε χέρι αμυνόμενου ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Όλος ο πάγκος διαμαρτυρόμενος εντός του αγωνιστικού χώρου. Ενώ στο 71′ εκ νέου σε μαρκάρισμα του Τούφα.


75′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Εξαιρετική πάσα του Γκαγιέγκος ο οποίος βρήκε τον Λουσέρο που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή 


77′ Δύο αλλαγές για την ομάδα μας. Στη θέση του Κολτσίδα ο Αμαραντίδης και στη θέση του Πέττα ο Μεντής.


85′ Φοβερή απόκρουση του Κυρίτση μετά από πολύ καλό σουτ του Αμαραντίδη.


88 ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Λουσέρο κάνει το 2-1 για την ομάδα μας. Έκλεψε την μπάλα από γύρισμα και πλάσαρε εύστοχα. Ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ από γύρισμα του αμυντικού με τον διαιτητή να τον αγνοεί. Απίστευτα πράγματα από τον επόπτη. Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα – Π.Α.Ε. Αλμωπος Αριδαιας Λουτρα Ποζαρ 2-1.


Αποτελέσματα:


ΑΟ Καβάλα – Αλμωπός Αριδαίας 2 - 1


ΝΠΣ Βέροια – ΠΟ Τρίγλιας 0 - 0


Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 1 - 1


Απόλλων Πόντου – ΑΕΠ Κοζάνης 3 - 0


Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός (Αναβολή)


Βαθμολογία:




2 σχόλια:

  1. Αμα εχεις τετοιες διαιτησιες εχθρικες τι περιμενεις,αυτος ο διαιτητης με τον πιερικο εδινε ανετα τα πεναλτι λες και ηταν στραγαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κερδίζεις πάση θυσία Πιερικό με κάθε τρόπο και σωζεσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365